Novice

Ella Roš poje mami v spomin

Objavljeno:

Ella Roš se po daljši pavzi vrača na glasbene odre z novo ganljivo skladbo 'Zate'! To je skupaj z Ninom Ošlakom in Tilnom Lotričem zapela v spomin na svojo mamo, hkrati pa jo posveča vsem, ki se soočajo z žalovanjem. Navkljub bolečini, ki jo čutimo v besedilu, pesem glasbeno prinaša upanje in občutek varnosti. »Nisem želela turobne skladbe, ampak skladbo upanja« - Ella Roš.

 

'Zate' na digitalnih platformah:

https://bfan.link/zate

 

Po triletnem premoru, ki ga je mlada kantavtorica izkoristila za osebno rast in ustvarjanje albuma, se Ella Roš vrača na glasbeno sceno. S pesmijo 'Zate', ki ni bila nikoli mišljena za javnost, se Ella odpira in z nami podeli svojo ranljivost.

»V pesmi podoživljam trenutek, ko sem izvedela, da bom po izgubi očeta v naslednjih dneh za vedno izgubila še svojo mamo. 11 let je že od tega, a še vedno boli« razloži Ella in poudari, da navkljub bolečini ni želela skladbe ohranjati v turobnosti, ampak ji vnesti pridih motivacije in upanja, da se po velikih padcih lahko poberemo ter naučimo živeti naprej.

»Izgubiti oba starša v mladosti je posebno težka izkušnja, a spomini na navihanega očeta in mamo, s katerima smo skupaj z bratom preživeli res lepe, nasmejane trenutke na potovanjih po svetu in doma so neprecenljivi in ti bodo z mano za vedno,« še doda.

Ella je avtorica glasbe, besedila in soavtorica aranžmaja, glasbeno produkcijo pa je ponovno  zaupala dobremu znancu glasbenih valov in letošnjem zmagovalcu Popevke Ninu Ošlak.

“Ponovno sodelovanje z Ninom je bilo zame samoumevno in dejansko edina prava izbira. Vedela sem, da bi soustvarjanje tako zelo intimne pesmi, lahko zaupala le njemu in vedela, da bo iz nje znal izluščiti tisto, kar je pri tako žalostni tematiki težko - upanje namesto turobnosti.”

Na spremljevalnem vokalu se jima je tokrat pridružil Tilen Lotrič, ki je tako kot Ella eno od pesmi posvetil svoji mami. Skladba je tako postala še bolj osebna in intimna, saj vsak od njih deli svojo zgodbo o izgubi in ljubezni.

Pesmi Ella dodaja tudi videospot, ki ga je z ekipo RoxPro Production posnela v Ljubljani in Trstu. Kljub izzivom, ki jih je prineslo snemanje v hladnih razmerah, je Ella pokazala svojo predanost umetnosti in vztrajala skozi celoten proces.


"Pesem 'Zate' je zame osebno zelo pomembna in čustvena. Z njo želim deliti sporočilo upanja in sprejemanja ter hkrati počastiti vse tiste, ki so izgubili ljubljene. Veselim se, da bom lahko to pesem delila s poslušalci," - Ella Roš.


Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij