Menart Records

Menart Records je podjetje, ki zagotavlja zabavo!

Najbolj prepoznavni ritmi domačih in tujih glasbenikov so na vsakem seznamu želja, kot tudi igrače in družabne igre, ki popestrijo vzdušje tako v malih kot tudi v velikih družbah.

Z nami vam ne bo nikoli dolgčas!

Varovanje osebnih podatkov

Objavljeno:

Menart Records d. o. o. podatke uporablja in shranjujeta skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (ZVOP-1-UPB1), ki je pričel veljati 16. 10. 2007 (UL Št. 94, 16. 10. 2007) in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov.

S sodelovanjem v nagradnih igrah podpisani starš oz. zakoniti zastopnik dovoljuje, da podjetje Menart Records d. o. o. z namenom izvedbe nagradne igre in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja
evidenco z otrokovimi in svojimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

Menart Records d. o. o. lahko osebne podatke obdeluje za dobo pet let oziroma do preklica (pisno ali po telefonu). V roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše in otrokove osebne podatke za namen neposrednega trževnja, ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo. Kupcu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/2004).

Pogoji nagradnih iger:
1. V nagradnih igrah lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije razen zaposlenih v Menart Records d. o. o. in njihovih sorodnikov.
2. Nagrade niso prenosljive na druge osebe.
3. Nagrad ni mogoče zmenjati za denar.
4. Nagrajenci bodo obveščeni po pošti in objavljeni na spletni strani www.menart.si
5. Za vsa vprašanja glede rokov in pogojev pišite na naslov: info@menart.si

Za sodelovanje v nagradnih igrah nam na naslov, naveden v pripadajoči nagradni igri, na kuponu ali listu papirja pošljite sledeče podatke:

- ime in priimek otroka z imenom in priimkom zakonitega starša oz. zastopnika
- naslov
- poštna številka in kraj
- OBVEZNO TUDI PODPIS starša oz. zakonitega zastopnika

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij