Novice

Prvo aprilska 'Paranoja' pri legendarni skupini Letu Štuke

Objavljeno:

V času izolacije je situacija za glasbenike poseben izziv, saj jim je onemogočeno snemanje skladb in videospotov, zato je pomembno, da se celotne situacije lotimo vsi skupaj kreativno, so sporočili in legenarne skupine Letu Štuke.

V ta namen so skladbo iz davnega leta 2008 objavili kot uradni single ob novem videospotu.

Gre za pesem 'Paranoja', ki je objavljena na albumu „Proteini i ugljikovihidrati". Pesem 'Paranoja' spremlja smešen, animiran video, ki ga skupina predstavlja na 1. april.

Paranoja je satiričen song in njegov namen je skupaj z videospotom razveseliti in nasmejati ljudi v teh težkih dnevih. Od tu tudi ideja da je datum izida 1. april. Video je ustvaril naš John Doe. Uživajte!,“ je o novem videu povedal Dino Šaran.

Proteini i ugljikohidrati" je drugi studijski album skupine. Gre za zbirko dvanajstih skladb z ljubezensko tematiko ampak tudi v socialnem kontekstu. Skladbe so bile ustvarjene med leti 2006 in 2008, ustvarjene pod vplivom takratne socialne in politične situacije v regiji, drugi, in nič manj pomemben faktor njihovega ustvaranja, se nanaša na turbolentne spremembe v realnem in čustvenem življenju avtorja skladb.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij