Menart Records

Menart Records je podjetje, ki zagotavlja zabavo!

Najbolj prepoznavni ritmi domačih in tujih glasbenikov so na vsakem seznamu želja, kot tudi igrače in družabne igre, ki popestrijo vzdušje tako v malih kot tudi v velikih družbah.

Z nami vam ne bo nikoli dolgčas!

O podjetju

Objavljeno:

Menart Records je prepoznavno ime in uveljavljena blagovna znamka v glasbenem svetu v celotni regiji. Močne temelje smo zgradili kot glasbena založba, ki je pod svojim okriljem skrbela za največja imena domačih in tujih glasbenikov, to pa velja tudi še danes.

Menart Records smo poleg zastopanja najbolj uveljavljenih glasbenih imen v Sloveniji in v državah bivše skupne države tudi uradni zastopnik ene največjih svetovnih glasbenih založb, Sony Music Entertainment, kot tudi Kontor Records, ki zastopa najbolj priljubljene plesne in elektronske ritme. Pod našim okriljem v celotni regiji predstavljamo v svetovnem merilu prepoznavni založbi ToCo Records in CAT Records.

Menart Records smo se iz vodilne in bogate glasbene zgodbe v regiji razvili v eno od prepoznavnih podjetij, ki zadnje desetletje skrbi tudi za kvaliteten filmski in otroški program z najbolj iskanimi blagovnimi znamkami.

Kot uveljavljeno diskografsko podjetje smo se partnersko povezali z vodilnimi imeni filmske industrije kot licenčni partner ter distributer. Tako smo ekskluzivni zastopnik za izdaje DVDjev, blu-rayev in 3D blu-ray izdaj največjih filmskih hiš, kot so Warner Brothers, The Walt Disney Company in 20th Century Fox v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. (imamo tudi Universal)

Prodajne police največjih trgovskih partnerjev poleg klasičnih CDjev z glasbo ter DVDjev in blu-rayjev najuspešnejših filmskih zgodb bogatijo tudi DVDji z aktualnimi risankami s televizijskih zaslonov, igrače, družabne igre ter revije, slikanice, pobarvanke in albumi za nalepke.

Na spletni strani je podrobneje predstavljena naša dejavnost promocije glasbe, izdaja albumov in DVDjev, kot tudi ustvarjanje avtorskih zgodb za naše najmlajše v tiskanih izdajah.

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem času.

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij