Novice

Vili Resnik že drugi teden od izida singla 'Še zdaj ne vem, zakaj' najbolj predvajan slovenski glasbenik

Objavljeno:

Vili Resnik z novo čutno skladbo 'Še zdaj ne vem zakaj' navdušuje z modernimi aranžmaji a ostaja zvest svojemu prepoznavnemu stilu. Z zadnjimi glasbenimi projekti je Vili Resnik pokazal, da se je vrnil v glasbeno kondicijo s katero je vedno navduševal vso Slovenijo! Odzivi na novo pesem so izjeno pozitivni! Za romantično zgodbo je Vili poskrbel tudi v začetku videospota, ko se pojavijo kadri iz videospota 'Kakor ptica' in se video nadaljuje z isto punco v današnjem času.


Vili Resnik bo kmalu praznoval 30 let glasbene kariere, zato razmišlja o večjem, resnem koncertu za najbolj zveste poslušalce, ki ga spremljajo že toliko let.
''Za 30 let kariere bi imel željo stopiti na oder Cankarjevega doma. Ob sebi bi rad imel glasbene goste, tudi kakšnega butičnega glasbenika. Sem le v letih, ko bi mi to bolj pristajalo.''

 

Druga najbolj predvajana slovenska skladba je 'Na Frišno' najbolj priljubljenih bratov v Sloveniji! ????

Videospot, v katerem ne manjka slavnih glasbenih prijateljev, je že tretji teden med najbolj predvajanimi videi v Sloveniji na Youtube.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij