Novice

Sopranos vas bo z novo skladbo 'Spontano' popeljal v praznične dni

Objavljeno:

'Spontano' je prav poseben singl v biografiji priljubljene skupine. Nova skladba je že 10. zaporedna avtorska skladba, že prihodnje leto pa bo skupina Sopranos praznovala 10 let glasbenega ustvarjanja. V tem obdobju sta pevki postali mamici, zato je skupina počakala z ustvarjanjem avtorskih skladb, saj ni bilo veliko časa ob zasedenih urnikih nastopanj na domačih in tujih odrih.

Skupina tako ob 10. avtorskem singlu 'Spontano' napoveduje izid studijskega albuma, ki ga bodo predstavili ob okrogli obletnici prihodnje leto.

Pri nastajanju novih skladb sodelujejo vsi člani skupine in tako poskrbijo za raznolikost tematike in glasbe v skladbah.

Pri ustvarjanju nove skladbe 'Spontano' je skupina sodelovala z odličnim avtorjem besedil Igorjem Pirkovičem. Pesem je namenjena vsem, ki ljubijo življenje in verjamejo v spontanost trenutka, ki lahko traja v neskončnost. Ker skupina veliko igra v različnih akustičnih variantah na slovenskih poročnih obredih in porokah, se bo verjetno pesem z močnim sporočilom in  izvedbo usidrala v srce marsikaterega zaljubljenega para.

Pod aranžma pa se podpisuje član skupine Aleš Zibelnik, ki je aranžiral moderno in svežo različico pesmi s pridihom retro žanra. Zanimivost skladbe pa je ta, da tokrat vsi štirje člani skupine nastopajo enakovredno tudi kot glavni vokalisti.

V začetku prihodnjega leta pa bo pesem dobila še angleško verzijo, za katero je besedilo napisal Frank Nova.

Sopranos na družabnih omrežjih:

Uradna spletna stran: http://sopranos.si/

Facebook: https://www.facebook.com/SkupinaSopra...

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFq_...

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij