Novice

Skupina Calypso predstavlja skladbo 'Na eks'

Objavljeno:

'Na eks' je nova pesem popularne skupine Calypso, ki je letos poleti že obeležila svojih 20 let obstoja.

'''Na eks' je skladba, ki jo v času, ko ljudje najbolj potrebujemo zabave in odklopa od vsakdanjih perečih tematik. Prav zato je videospot žurerski, tako kot bi Calypso ujeli v svojem elementu na koncertu.''
razloži pevec in kitarist skupine, Domen Kuralt in še doda:
''Letos nismo mogli zares proslavit naših 20 let, bomo pa zato nadoknadili z malce več nove muzike in leta 2021 obljubljamo nekaj več žurov. Upam vsaj.''

Pod energično ljubezensko skladbo se vnovič kot avtor podpisuje Rok Lunaček, ki je pri Calypso sodeloval že pri skladbah 'Le rezerva' (ki beleži že dober milijon ogledov), 'Lepa kot nekoč' in 'Rojena zame', ki jo je skupina predstavila marca letos; za aranžma in produkcijo pesmi pa je znova poskrbel Aleš Zibelnik, ki s skupino sodeluje že več let.

Atraktiven videospot, ki ga je skupina snemala v Kranju in v katerem ne manjka pisanih kadrov, rdečih tovornjakov iz Štempihar transporta in svetlečih se motorjev iz HOG Lipa Chapter Slovenija, je začinil Luka Zailac v sodelovanju s produkcijsko ekipo Calypso, glavna akterka videospota pa je klena in mična Gorenjka, Urša Mlakar, ki je tudi osrednji lik in ljubezenski interes pevca Domna, ki v spotu odigra njegovo šefico v podjetju; v spotu pa se pojavi tudi Dj Yoco.


Calypso bi radi narisali nasmeh na obraz ljudem, pesem pa hkrati posvečajo vsem dobrim ljudem, ki že 20 let hodijo na njihove koncerte in žurajo z njimi.

V svojih 20 letih smo se družili skoraj 2000-krat in v tem času doživeli krasne koncerte, veselice, poroke, žurke in vse sorte različnih lepih trenutkov na odru in pod odrom; to res počnemo s srcem in to bomo počeli še naprej, ko bodo razmere to dopuščale, v to sem prepričan.
''Pogrešamo vas, pogrešamo mala in velika srečanja in razne konce Slovenije in res komaj čakamo, da se spet srečamo in zapojemo skupaj.'' še za konec pozdravi Domen Kuralt.

Skupina Calypso na družbenih omrežjih:

- FB: https://www.facebook.com/skupina.calypso

- IG: https://www.instagram.com/skupina.calypso/

- TikTok: https://vm.tiktok.com/ZSQsbWVk/

- WEB: https://www.skupinacalypso.com/

- YT: https://bit.ly/2HARqHJ

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij