Novice

Himna generacije ruši rekorde gledanosti

Objavljeno:

Po dolgih letih obtoževanja, brez  karkršnekoli osnove, da predstavljamo „legitimen glas izgubljene generacije“, smo se odločili izkoristiti to kvalifikacijo za zanimivo glasbeno zgodbo na to temo. Pri nas je ta zelo priljubljena športna aktivnost, izpiljena do popolnosti, saj je v naši regiji kar nekaj svetovnih prvakov v super težki kategoriji.  Skrbimo glede vsega, neselektivno, neprestano in ob tem ne diskriminiramo teme po pomembnosti in vpivu na osebno življenje. Vse nas skrbi – od ogroženosti južnoameriških prerijskih oposumov do možne jedrske vojne na korejskem polotoku, od izvolitve Trupma do občinskega izbora pevskih talentov. Če so lahko nekatere manjše človeške odvisnosti, kot so ljubezen do žensk ali do alkohola, prisotne v številnih skladbah, potem si tudi ljubezen do skrbi zasluži vsaj eno,“ so povedali člani skupine.

Videospot je bil posnet v Sarajevu, v njem pa je sodelovalo več kot 400 statistov, ki so se odzvali povabilu preko družabnih omrežij. To je bilo eno bolj množičnih snemanj v Sarajevu in njegovi okolici, vse od epskih prizorov filma „Valter brani Sarajevo“.

Za potrebe snemanja so morali zapreti tudi glavno cesto, kar je seveda povzročalo dodatne skrbi voznikom v avtomobilih.

Trenutno pa skupino, statiste in snemalno ekipo skrbi, kako bo video všeč gledalcem in koliko ogledov bo imel na Youtubu.

Vendar so to le sladke skrbi, saj je video v 24 urah od objave postal najbolj gledan na Hrvaškem in v Bosni, v Sloveniji je po gledanosti na 11. mestu. Fascinantnih pa je tudi več kot četrt milijonov ogledov Youtube. Bravo! 

Vmes med enimi in drugimi skrbmi Dubioza kolektiv nadaljuje s koncertno turnejo, med katero jih bomo  že zelo kmalu lahko poslušali tudi na slovenski obali. 10. avgusta bodo največje uspešnice slišane na Ukmarjevem trgu v Kopru!

Uradna stran

Družabna omrežja:

Facebook

Youtube

Link do fotografij:

http://www.phunet.com/promo/fotke-dubioza/Cover-Himna-Generacije.jpg

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij