Novice

HAUSER je nov videospot za skladbo 'Nocturne in C-Sharp Minor' posnel v jami

Objavljeno:

Priljubjen glasbenik je včeraj premierno predstavil videospot za pesem 'Nocturne in C-Sharp Minor', ki se nahaja na njeovem hvaljenem albumu »Classic«.

Videospot je tudi tokrat nekaj posebnega!

HAUSER svoje gledalce rad preseneča z izborom čudovitih lokacij za svoje video zgodbe. Nov video je bil posnet v jami na lokaciji Galebove stijene pri Puli. Čudovita melodija in neopisljivo lep ambient sta se zlila v popolnost, kot jo zna pričarati le slavni violenčist.

»Ponovno mi je uspelo najdi čudovito lokacijo ob mojem rodnem kraju. Igranje Chopinove umetnine v jami obkrožen s pravljično svetlobo, barvami in zvokom so dobrinesli nov občutek intimnosti v glasbi. Mislim, da smo vse to uspeli ujeti tudi v videu, » je povedal HAUSER, ki je režijo zaupal Medvid produkciji.

 

V čakanju na začetek svetovne turneje po izidu samostojnega albuma »Clasic«, ki je v preteklem mesecu presegel 10 milijonov streaminga, HAUSER redno objavlja videospote s katerimi želi svojim poslušalcem polepšati dneve v izolaciji.

Prav zato je tudi 27. aprila poskrbel za novo presenečenje in v popolnoma prazni puljski Areni pripravil solo nastop 'Alone Together' in ga je posvetil vsem, ki se vsak dan borijo proti korona virusu. Video ima na Youtube že več kot 1.250.000 ogledov.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij