Novice

Eva Boto predstavlja prvo avtorsko skladbo 'Tvoja'

Objavljeno:

Priljubljeno pevko je širše občinstvo spoznalo z zmago v oddaji Misija Evrovizija v 2012, nato je v letih, ki so sledila glasbenica predstavila uspešnice, ki so se uvrstile na najvišje vrhove odmevnih glasbenih festivalov. Pesem 'To leto bo moje', ki jo je posnela z Janom Plestenjakom, je bila uvrščena med najbolj predvajane skladbe v letu 2012.

Danes mlada pevka predstavlja prvo avtorsko skladbo 'Tvoja', ki je nastala v sodelovanju z vedno bolj uspešnim Žanom Serčičem.

»Gre pravzaprav za mojo prvo avtorsko pesem, pri kateri mi je pomagal zelo dober prijatelj. On je v bistvu glavni krivec, da je do moje prve avtorske pesmi sploh prišlo. Zelo sem mu hvaležna, da me je prepričal v skupno ustvarjanje glasbe,« je o sodelovanju z Žanom povedala Eva.

Pesem je osebne narave, saj je Eva v zgodbo vnesla težko izkušnjo prijateljice: »Zgodba govori o ženski, ki vztraja v toksičnem odnosu in upa na najboljše. Bistveno je, da je le uspela zbrati moč in pogum za prekinitev nezdravega odnosa, se osvobodila in zaživela,« je o pesmi poovedala Eva.

Videospot razkriva tri različne zgodbe a vse s srečnim koncem v katerem jo predstavljajo trije pari. Pesem in video nosita enasko sporočilo in sicer, da si vsak zaslužbi biti spoštovan, predvsem srečen.

Eva Boto na družbenih omrežjih:

 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij