Novice

Čestitke! Na Emo sta se uvrstili naši edinstveni glasbenici Gaja Prestor in Manca Berlec

Objavljeno:

Čestitke! Na Emo sta se uvrstili naši edinstveni glasbenici Gaja Prestor in Manca Berlec

Na Emo sta se uvrstili naši edinstveni glasbenici Gaja Prestor in Manca Berlec   

V finani večer v kategoriji Ema FRESH pa se je uvrstila mlada STELLA.

Gaja Prestor in Manca Berlec, sta glasbeni ustvarjalki, ki sta že s prvimi singli navdušili slovensko javnost.

Gaja je komaj letos maturirala, pred tem pa že osvojila radijski eter z uspešnicami, kot so 'To je kar imam', 'Ona', 'Decembra', 'Najino nebo' in aktualno skladbo 'Le tebe rabim'. Vsaka zgodba je osebna izpoved mlade vsestranske umetnice čudovitega glasu, ki sama piše besedila. Več kot uspešni dve leti sta Gaji prinesli tudi nominacijo na letošnjem izboru fatalne ženske.

Izjemno uspešno leto je tudi za vrhunsko 24-letno kantavtorico, multiinstrumentalistko in igralko, ki je v 2019 

predstavila debitantski album »GOLA« na katerem je zbrala osem nežnih skladb, ki so jih glasbeni kritiki opisali kot občutena lirika v čutni izvedbi. Skladbo 'Sama' so radijski uredniki uvrstili med 11 najboljših domačih pesmi minulega leta. Prav s to skladbo in 'Kadilka' je Manca navdušila z nastopom pred polno Festivalno dovrano v akustični izvedbi na prvi prireditvi Fatalni moški.

Veselimo se 22. februarja, ko bomo navijali za Gajo Prestor, ki se bo predstavila s skladbo 'Verjamem vase' in za Manco Berlec, ki se bo predstavila s skladbo 'Večnost'.

Le nekaj dni prej, 18. 1. 2020, pa se bo za nastop na EMI borilo še no perspektivno glasbeno ime na slovenski glasbeni sceni. STELLA, ki se je letos predstavila s prvencem 'Ocean' in avtorsko skladbo 'Tvoja budala' , bo na prireditvi Ema FRESH nastopila z avtorsko skladbo 'Ne vem, če sem v redu'.

 

Bravo punce!

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij