Novice

Boštjan Pertinač z novo skladbo 'Pihi burja'

Objavljeno:

Boštjan Pertinač je kantavtor, pevec in kitarist, pa tudi producent, multiinštrumentalist in učitelj glasbe. Je član večjih in manjših glasbenih zasedb. Svojo glasbeno pot je začel na pozavni v glasbeni šoli Sežana, kasneje pa je z željo po igranju popularne glasbe kot samouk nadaljeval pot na kitari.

Boštjan si je v svoji glasbeni karieri nabral veliko odrskih in studijskih izkušenj, ki jih rad deli z drugimi glasbeniki. V glasbeni šoli Pertinach poučuje različne vrste kitar, petje, pa tudi glasbeno teorijo.

Ker je Boštjan pristen krašovec, oziroma kot sam rad reče, “szi krasa”, nam je hitro lahko jasno od kje je dobil inspiracijo za skladbo z naslovom Burja. Prek družabnih omrežij smo trenutno sicer dobro povezani ampak še vedno močno oddaljeni. Pesem nas z akustičnimi notami spominja na čas poletja, ko smo se še lahko družili, ter si v živo pokazali da se imamo radi.

Kitare in vokale je Boštjan posnel v svojem studiju, bas kitaro je prispeval dobri prijatelj Marko Loredan, po tipkah harmonike se je prehodil Marijan Novak, Alex Volasko pa je poskrbel za back vokale ter skladbo tudi spravil v končno audio podobo.

'Pihi burja' je  dobila tudi video obliko. Kadri so bili posneti na kraški gmajni Gabrk v bližini Sežane od koder mladi kantavtor tudi prihaja.


'Pihi burja' na streamingih: https://backl.ink/143738855


Boštjan ONLINE:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij