PRIHAJA DOKUMENTARNI FILM!
miran rudan indesign - amen

PRIHAJA DOKUMENTARNI FILM!

Neustavljivi Miran Rudan s svojo ekipo inDESIGN znova navdušuje glasbene sladokusce! Nova skladba z naslovom "AMEN" ni zgolj glasbeno delo, temveč prava miselna poslastica, ki nas spodbuja k razmisleku o resničnih vrednotah življenja. Skupaj s skladbo Rudan prinaša tudi napoved dokumentarnega filma, ki bo razkril intimne podrobnosti njegove 40-letne glasbene kariere.

PREBERITE VEČ
Stella izdala svoj 2. album
STELLA - TAKŠNI SMO (ALBUM)

Stella izdala svoj 2. album

Od sprejemanja sebe in slavljenja drugačnosti, do brezglave zaljubljenosti, hrepenenja, predaje, bolečine in vrnitvi k samemu sebi. Album nas po energičnem začetku s skladbo TAKŠNI SMO z ZLOČINCEM in njegovimi čutnimi R&B ritmi popelje v svet strasti, v katerem počasi razkrivamo celotno ljubezensko zgodbo.

PREBERITE VEČ
MELANHOLIJA pod vprašaj postavlja naše vrednote
SAMANTHA MAYA - MELANHOLIJA

MELANHOLIJA pod vprašaj postavlja naše vrednote

Samantha Maya po kreativnem premoru predstavlja novo skladbo MELANHOLIJA, s katero napoveduje izid večjega projekta. Skladbi prilaga tudi videospot, v katerem na nagajiv način prikaže pomembno sporočilo pesmi.

PREBERITE VEČ
Z Mikijem zapeli tamburaši
MIKI VLAHOVIČ - NAJ TAMBURAŠI ZAIGRAJO

Z Mikijem zapeli tamburaši

"Vsaka nota in vsaka beseda v tej pesmi prihaja iz najglobljih kotičkov mojega srca. To ni le moja zgodba, ampak zgodba mnogih med nami, ki smo ljubili, izgubili in kljub vsemu nadaljevali. /.../ "

PREBERITE VEČ

Albumi

Albumi naših glasbenikov

Glasbeniki

Prelistajte bogat katalog Menartovih glasbenikov.

Galerija

Napovedniki

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij