Novice

NEKAJ LEPEGA

Objavljeno:

''Nekaj lepega'' na digitalnih platformah:

https://bfan.link/nekaj-lepega

Priljubljena skupina Sopranos, ki jo sestavljajo Alenka Husič, Iris Ošlaj, Aleš Zibelnik, Frenk Nova in Dejan Tabor, je v polnem zagonu. Potrebovali so čas, da so po izredno napornih dveh letih poiskali navdih za ustvarjanje, se zaprli v studio in se prepustili ustvarjanju nove pesmi.

"Z velikim veseljem jo delimo med naše zveste poslušalce, ki nas res že pogrešajo."

V dobri družbi je vse lažje
"Vsi vemo, da v življenju pridejo tudi težki trenutki. Čeprav sami vsakodnevno zabavamo ljudi, se v takšnih trenutkih znajdemo tudi sami. Ampak ne glede na to, kaj se zgodi, smo skupaj, obkroženi z glasbo, najbolj srečni. Tukaj vedno najdemo toplo zavetje. Povsem dovolj nam je, da to srečo delimo naprej," pravijo Sopranosi, ob tem pa vam polagajo na srce: "Ljubezen se daje in živi, ujeti se je ne da.

Končno na morju
Alenka je ob izidu videospota vzhičeno povedala: "Snemanja spota za pesem Nekaj lepega sem se izredno veselila, ker smo končno snemali na morju :). Piko na i so dodale prekrasne snemalne lokacije. Včasih je prav fino, da s Sopranosi nastopamo po toliko različnih lokacijah po Sloveniji in drugod, zato ideje, kje posneti videospot, še hitreje dežujejo."

Ker je bilo vreme v zadnjem obdobju zelo nepredvidljivo, sta bila Frenk in Aleš kot 'izkušena amaterska meteorolga' zadolžena, da izbereta dan snemanja.
"Uspelo nam je z malo znanja, malo po čudežu, predvsem pa z močno voljo, da spot posnamemo, ne glede na  vse prepreke. Na koncu je bilo kot naročeno - prekrasno in sončno," razkrije Frenk.

Hitri Frenk in Irisino otečeno oko

Med snemanjem videospota je prišlo do prav posebne pustolovščine. V enem od prizorov je Frenk sedel za volan Ford Raptorja (ASPC Drobnič), ki pa ga je bilo izjemno težko peljati počasi, ker je imel kar nekaj sopotnikov.

"Večkrat smo ga morali opomniti, da je treba iti počasneje. :D Vožnja z glasbo naglas, z vetrom v laseh in v odlični družbi je bila čisti užitek," navdušeno pripoveduje Iris, ki je imela po vožnji zaradi močnega vetra ali alergije na cvetni prah težave z otečenim očesom.

"Hvala bogu je imela vizažistka Tina Dervarič s seboj analgetik, ki je na srečo prijel, ko sem prišla na drugo lokacijo, kjer sem na plaži v Liscinih kopalkah snemala solo prizor. Si me predstavljate z otečenim očesom? Rešitev bi bila le še sončna očala :)."

Gostoljubje kot obliž za naporno snemanje

Sopranosi so tokrat prvič sodelovali z uigranim dvojcem Nikolo in Davidom Janušićem, ki sta povezala sporočilo pesmi s poletnim melosom. Idealno kuliso dogajanja je pričarala Primorska. Za kulinarične dobrote so poskrbeli iz ekipe Destino beach bara. Istrsko gostoljubje pa so pokazali v Hiškah slovenske Istre, medtem ko so suha grla odžejali z žlahtno kapljico iz Rodice. Pravo mero nalezljive energije so prinesle Anita Pandža, Lara Klavora in Marjeta Pandža iz ekipe Zumbalicious Crew, ki so poskrbele za plesne korake. Alenka in Iris sta pred objektiv talentirane Sare Golob za nove promocijske fotografije stopili v iztopajočih oblačilih iz butika Terminal 3. Njun videz sta zaokrožili vizažistki Tina Dervarič in Maja Železnik. Moški del ekipe pa je še posebej užival v avanturističnem Ford Ranger Raptorju, ki so jim ga posodili pri Aspc Drobnič.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij