Novice

Lepe punce ljubijo barabe

Objavljeno:

Album 'Takšni smo' na digitalnih platformah'
https://bfan.link/taksni-smo-1

Štajerska umetnica nas je s svojim drugim studijskim album s pomenjljivim naslovom Takšni smo preko sedmih skladb popeljalana potovanje skozi ljubezenske labirinte, pri čemer vsaka skladba predstavlja dragocen del zgodbe.

»Zanimiva je človeška psiha, ki ne zna obupat nad nedelujočo, včasih celo toksično zvezo. Stavit se grem da nisem edina, ki ima za sabo izkušnjo, v kateri so se vsi znaki drli 'prenehaj' in kazali na izhod, pa sem kljub temu vztrajala, ker sem verjela da je situacija začasna in rešljiva. Ko ti je nekdo res všeč, želiš verjeti da vama bo uspelo premagati vse ovire in da bo vredno prestati vso trpljenje. A včasih se na koncu izkaže, da ovira ni pred nama, temveč med nama, in da sem edina, ki jo skušam premagati,« dodaja pevka, ki je za pesem Lepe punce ljubijo barabe posnela tudi videospot.

Pesem je rezultat Stellinega sodelovanja z odličnim producentom Timotejem Piršem, bolje poznanega pod umetniškim imenom El Timo. To je že njuno drugo sodelovanje, prejšnje leto sta namreč skupaj že izdala single Ni zavetja, čeprav se je v času izida on nahajal na Portugalskem, Stella pa na Japonskem! Tudi videospot so posneli na treh koncih sveta, vključno s Slovenijo seveda.

Ko pa že omenjamo Japonsko, ima pevka ob tem zanimivo novico. »Pred kratkim sem dobila zaposlitveno priložnost v prefekturi Shizuoka, kjer sem bila preteklo leto na izmenjavi. Če skrajšam celotno zgodbo, septembra se selim na Japonsko!«

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij