Novice

Snack s Fičotom na morje

Objavljeno:

Po uspešnem prodoru na slovensko glasbeno sceno s prvencem V RAJU, nas SNACK z novo 'glasbeno poslastico' PROTI ZAHODU tokrat s Fičotom pelje na slovensko obalo.  

Snack, ki ga sestavljata simpatična Idrijčana Nace in Matic, sta glasbena novost tega leta. V začetku poletja sta v sodelovanju z Daretom Kauričem (Kingston) predstavila svoj prvenec 'V raju', s katerim sta si začrtala novo glasbeno pot, danes pa predstavljata že svoj drugi izdelek 'Proti zahodu'. Pesem je tudi tokrat spisal Nace, končni aranžma in produkcijo pa je prevzel Nikola Klavžar.

»Skladba je bila spisana že pred časom, a ker takrat še nisva bila prepričana, v katero glasbeno smer bova zajadrala, sva jo pospravila v predal,« priznata in dodata, da je Nace besedilo spisal na podlagi svojega življenja. »Glede na besedilo pesmi in dejstvo, da je Nace mojster kav, lahko sklepamo, da v tem jutranjem žrebu ravno ne zmaguje pogosto (smeh)« še smeje dodaja Matic.

Skladbi je Nikola nadel svež zvok in ustvaril izdelek, za katerega so prepričani, bo marsikomu polepšal tudi tiste 'turobne' dni.

»Sporočilo je res preprosto: ko je vsega preveč, se odpravi na izlet! Neverjetno veliko težav takrat preprosto izgine« - Snack

O VIDEOSPOTU

Snack se je snemanja videospota tokrat lotil malce drugače. Medtem ko je ene kadre z dronom posnel prijatelj Simon, sta preostale posnela kar sama.

»Skladba govori o spontanosti, dogodivščinah in skupnem predajanju toku. Zato sva se odločila v tem duhu posneti tudi videospot. Sposodila sva si GOPRO ter se s Fičkotom, Nino in Lovrom odpeljala proti morju … seveda upajoč, da do obale pridemo pravočasno in tam posnamemo tudi sončni zahod, o katerem prepevava. Priznava, nisva bila sto procentna (smeh). Fičko vseeno ni raketa (smeh).«

 ----------------------------------------------------------------------------

SNACK ONLINE:

➤ FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090199611459

➤ IG: https://www.instagram.com/snack.band/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij