Novice

Jastreb pravijo: »Z odra vidiš marsikaj«

Objavljeno:

Primorska skupina Jastrebi danes z novo pevko Nežo premierno predstavlja KAMELEONA – skladbo, ki so jo tokrat spisali kar na eni od njihovih veselic! 

Vabljeni k poslušanju: 

https://bfan.link/kameleon

»Z odra vidiš marsikaj (smeh) …« so zgodbo o nastanku nove skladbe začeli člani simpatične primorske skupine Jastrebi, ki poleg 'Kameleona' danes predstavljajo tudi svojo novo pevko Nežo. Tokrat je tako njihovo pozornost dobil fant, ki je tekom večera vztrajno, a žal neuspešno, lovil svojo simpatijo. »Med pavzo smo ga srečali pri baru in ga končno lahko vprašali, kako kaže. Vidno utrujen nam je lahko samo še odgovoril, da lovi kameleona (smeh)« so še dodali.

Patrik je tako še tisti večer začel s pisanjem besedila, porodila pa se mu je tudi ideja dueta: »V vsakem primeru je bila naša prva želja, da z novo skladbo predstavimo tudi Nežo, novo članico skupine. Tako je bil ta 'Kameleon' res kot naročen, saj je za smiselno celoto potreboval ženski vokal.«

Skladbo je v celoti spisal Patrik Prelec, aranžma in produkcija pa je bila zaupana Alenu Klepčarju. To je prva skladba, ki jo je za skupino spisal njihov glavni vokalist, a kot poudarjajo vsekakor ne zadnja.

»Moda smešno, a Patrik nam nikoli ni povedal, da rad piše pesmi. Šele ko nam je pokazal svojo prvo avtorsko skladbo 'Pesem o tebi', ki je nato izšla v začetku septembra, je o tem stekla beseda. Vsi smo bili navdušeni nad slišanim in ga takrat tudi prosili, da naslednjo spiše še za nas.« - Jastrebi


O VIDEOSPOTU

Skladbi prilagajo tudi videospot, ki ga je zanje tokrat posnel Timi Krhlanko, v njem pa lahko vidimo različne predele slovenske obale.

»Videospot je vsekakor bolj poleten, tako zaradi same lokacije kot barv. Snemanje je bilo seveda malce naporno, sploh ker smo ga snemali na odprtem in med ljudmi, kjer težko kontroliraš, kaj se dogaja. Tako smo morali večkrat seveda ponavljati kakšne kadre itd. A končni rezultat je za nas popoln« še dodajo.

----------------------------------------------------------------

JASTREBI ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/skupinajastrebi/

IG: https://www.instagram.com/skupina_jastrebi/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij