Novice

VZROCK razkrivajo svojega BAD BOY-A

Objavljeno:

Za BAD BOY-a smo prvič slišali v začetku marca, ko so ga Vzrockovci predstavil na naših radijskih postajah. Danes si lahko njegovo zgodbo končno tudi ogledamo!

BAD BOY na digitalnih platformah: 

https://bfan.link/bad-boy-3

Hitro vzpenjajoča se narodno zabavna skupina VZROCK na 1. april čisto zares predstavlja videospot za pesem BAD BOY, s katero markirajo novo pot skupine. Prihajajo novi obrazi narodno zabavne glasbe, z drznim nastopom, ki ga bo vedno zaznamoval zvok harmonike.

»Želimo premikati meje … ne le v narodno zabavni glasbi, ampak tudi v videospotih. Kot je drugačna skladba, smo želeli tudi drugačen videospot, ki izstopa od povprečja,« razlagajo fantje in dodajo, da je bilo na končni izdelek vsekakor vredno čakati.

Da je zanimanje za mlado skupino in njihovega BAD BOY-ja veliko, priča dejstvo, da so z avdio videom na YouTubu trendingu že vse od 9. marca:

»To se ne dogaja … bili smo res pozitivno presenečeni, saj tovrstni videi ne pridejo na trendinge. Upamo, da bo podobne uspehe žel tudi uradni videospot, ki smo ga predstavili danes.« 

Snemanje videospota so tokrat zaupali ekipi Marka PircaSTUDIO7, znani po sodelovanju z velikimi imeni glasbene industrije. Med tem ko je del snemanja potekal v avtomehanični delavnici, se je drugi del preselil v klub sredi Trzina. Po besedah fantov je bilo najbolj zabavno snemanje klofut, ki jih je glavni BAD BOY Nik moral mirno sprejemati.

»Oh, Nik je res nastradal (smeh). Stokrat smo morali ponavljati te kadre in to iz več različnih kotov, da smo dobili tiste želene. Ni zgledal ravno … navdušen (smeh)« dodaja Gašper, za katerega ekipa poudarja, da je v resnici tisti pravi BAD BOY skupine. Kako potem, da je vlogo dobil Nik? »Preprosto … izgubil je v igri kamen-papir-škarje!«

Zakaj si je Nik zaslužil toliko klofut?

Preverite v njihovem videospotu!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VZROCK:

Gašper Kastelic

Nik Macedoni

Tilen Macedoni

Nejc Novak

VZROCK ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/skupina.vzrock

IG: https://www.instagram.com/vzrock/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij