Novice

Vabljeni v CIRKUS

Objavljeno:

Pevka Neža Pančur je tokrat moči združila z odlično vokalno skupino Bassless. Skupaj so posneli 'odpičeno pesem' 5 minut do Cirkusa, kateremu prilagajo tudi navihan videospot.

Neža Pančur, ki nas je preteklo poletje peljala na pravo havajsko zabavo na Honolulu, tokrat predstavlja svojo najnovejšo skladbo 5 MINUT DO CIRKUSA, pri kateri so se ji kot posebni gostje pridružili tudi člani a cappella skupine Bassless Klemen Brezavšček, Nastja Vodenik, Karin Žibrat, Kristjan Virtič in Matej Virtič.

Bassless smo lahko med drugim slišali že v preteklem letu v sodelovanju z Ninom Ošlakom, letos pa tudi gledali kot spremljevalno skupino na Bobu leta.

»Neža nas je prvič kontaktirala okvirno 5 let nazaj, a takrat smo se pogovarjali še bolj na splošno. Lani smo nato zadeve popeljali dalje. Damjan nam je poslal posnetek, na podlagi katerega sva z Matejem spisala aranžma, v studiu pa smo nato skupaj sestavili smiselno celoto« nam je zaupal Kristjan Virtič.

Gre za igrivo, ali kot Neža rada reče 'odpičeno' skladbo, ki tokrat predstavlja navihan svet otrok, njihovo razigranost … in seveda kaos, ki s tem tudi pride. 5 MINUT DO CIRKUSA primarno temelji na vokalni izvedbi skupine in glavnega vokala, slišimo pa lahko tudi kitaro in banjo, s čimer so končnemu izdelku dodali pridih countryja.

Skladbi prilagajo tudi navihan videospot, tokrat delo Luka Blatnika, v njem pa ekipa na zabaven način predstavi kaos družinskega življenja, ki sta ga Neža in njen mož ter producent skladbe Damjan Pančur že izkusila. Snemanje je potekalo že poleti, saj sta Karin (Bassless) in Neža pričakovali v jesensko - zimskem času novega družinskega člana.

Karin je septembra rodila svojo prvorojenko Karolino, Neža pa se konec decembra razveselila druge hčerkice Karle.

»Za snemanje spota sem potrebovala navihane otroke, ki bodo prisrčno prikazali cirkus v stanovanju. Na pomoč sta mi priskočili moji dve učenki petja Aša in Catalinya s svojimi prijatelji. Moram reči, da je bilo kar zahtevno snemati skupaj z otroki, saj so se res vživeli v razigrano vzdušje pa še dve nosečnici, ena visokonoseča in ena v prvem tromosečju, ki sta polni hormonov (smeh)«, o snemanju spota pravi Neža.


Vabljeni v CIRKUS!

-------------------------------------------

NEŽA PANČUR ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/nessymusic/

IG: https://www.instagram.com/neza_pancur_nessy/

 

BASSLESS ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/vocalbassless

IG: https://www.instagram.com/vocalbassless/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij