Novice

URBAN VIDMAR iskreno o bivši ljubezni

Objavljeno:

Urban Vidmar predstavlja svoj nov glasbeni izdelek NE ME POZABIT, ki je tokrat v nekoliko nežnejših ritmih. Skladbi prilaga tudi videospot, v katerem sta zaigrala tudi znana Slovenca.

Vse od lanskoletne 'Noč je sladka' pa do 'Prekrokana noč', 'Najin skriti kraj' in 'Plima in oseka'. Urban Vidmar nas je do sedaj znova in znova navduševal s svojimi udarnimi skladbami, ki so bile kot naročene za zabave. A tokrat je posegel po nekoliko bolj umirjenih ritmih in se preizkusil tudi v baladi. Danes tako premierno predstavlja svojo novo skladbo NE ME POZABIT, s katero želi Sloveniji razkriti tudi svojo nežnejšo plat.

Skladba, katere besedilo je napisal Rok Lunaček in glasbo znan 'feltnaš' Theo Čebron, tokrat temelji na Urbanovi osebni ljubezenski zgodbi ter naslavlja bolečino, ki jo ob razhodu z ljubljeno osebo v resnici doživimo prav vsi.

»Razhod z osebo, ki jo imaš res rad, pusti svoje rane. Tudi meni jo je in sem potreboval kar nekaj let, da sem jo predelal. Gre za bolečino, s katero se sčasoma sprijazniš in greš dalje, čeprav veš, da je košček tebe ostal pri njej. In prav je tako,« razloži Urban in doda, da četudi morda na prvi pogled skladba tako deluje otožna, v resnici v svojem bistvu skriva pozitivno sporočilo.

»Ne glede na vse je prav, da vsi svojim bivšim želimo vse dobro … tudi jaz svoji želim življenje, v katerem je srečna, četudi v objemu drugega.«

Skladbi prav tako prilaga videospot, delo režiserja Luka Zailaca, ki so ga z ekipo posneli na Primorskem.

»Vesel sem, da smo na koncu vse scene posneli tu, čeprav je bil prvotni plan Gorenjska. Po svoje sem malce lokalni patriot (smeh) in izjemno rad pokažem vse naše skrite kotičke. Zavedam se dragulja, ki mu pravim dom« še doda.

V videospotu v vlogi zaljubljenega para nastopata Slovencem precej dobro znani osebi – Nina Radi in Jan Klobasa. »Njuna energija je preprosto fantastična … oba malce nagajiva, sproščena, kar mislim da se pozna tudi v samem spotu« pove Urban in doda: »Na sploh je bilo snemanje kot tako izjemno zabavno. Celotna ekipa je bila profesionalna in tako smo videospot posneli v rekordnih sedmih urah! Edini pomislek, ki sem ga imel, je bil kader, v katerem sem nag pod tušem … predstavljajte si mojo tremo, ko sem ga prvič predvajal staršema (smeh)«

------------------------------------------

Besedilo: Rok Lunaček

Glasba: Theo Čebron

Aranžma: Blaž Hribar, Theo Čebron, Urban Vidmar

 ------------------------------------------

URBAN VIDMAR ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/UrbanVidmarOfficial

IG: https://www.instagram.com/urbanvidmarofficial/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij