Novice

Skupina Šank Rock predstavlja videospot 'Dvigni pogled'

Objavljeno:

Priljubljena skupina, ki je zvezda stalnica na koncertnih odrih in uspešno soustvarja slovensko glasbeno sceno, predstavlja nov video za pesem 'Dvigni pogled', ki so ga snemali v Kranju pod režisersko taktirko v tujini vedno bolj uveljavljenega in cenjenega Roka Kadoiča.

Video zgodba nove romantične skladbe je bila posneta le z dvema pametnima telefonoma. S tem so člani skupine želeli mladim ustvarjalcem poslati sporočilo, naj ustvarjajo s tem, kar imajo pri roki, saj za dober video ni potrebno veliko denarja. Le ideja je tista, ki šteje, in seveda glasba.

Besedilo pesmi 'Dvigni pogled' je napisal Leon Oblak, medtem ko se dolgoletni kitarist skupine Bor Zuljan podpisuje kot avtor glasbe, za bolj akustičen zvok pa je poskrbel Krešimir Tomac.

Poleg članov skupine sta glavni vlogi v video zgodbi pripadli plesalcema, ki skozi ples izražata kar so Šank Rockovci vnesli v izpovedno pesem. Dodatno čustveno noto v videu doda tudi dejstvo, da je hči, kitarista Bora Zuljana, Lia, plesala na očetovo glasbo. Njen soplesalec je priljubljen koreograf in plesalec Jan Marolt, ki ga Slovenija pozna tudi kot člana skupine Artifex.

'DVIGNI POGLED' nakup ali streaming:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij