Novice

Skupina Šank Rock kmalu z novo video zgodbo 'Dvigni pogled'

Objavljeno:

Priljubljena skupina, ki jo poznajo vse generacije in že več kot 35 let uspešno soustvarja slovensko rock glasbeno sceno in se lahko pohvali s kar 17 studijskimi albumi, se je pridružila glasbeni družini Menart.

S ponosom najavljamo, da bo Šank Rock v petek, 21. 6., predstavil uradni videospot za novo glasbeno ljubezensko zgodbo 'Dvigni pogled', ki govori o soočanju bolečino ob prekinitvi čudovitega odnosa.

Skupina bo poleti koncertirala in tudi lovila sončne žarke na krajšem oddihu, ter v studiu pripravljala materiale za nove projekte, morda tudi album najlepših balad (Metulj, Mavrica o pravljičnih ljudeh, Puščava sna, Ker te ljubim, Hvala za vse, …).

Legendarni skupini, vokalistu Matjažu Jelenu, kitaristu Boru Zuljanu, basistu Cvetu Polaku in bobnarju Romanu Rateju, se je zadnje leto na koncertnih odrih pridružil klaviaturist Samo Jezovšek.

 

Novo skladbo boste lahko tudi v živo poslušali na enem od naslednjih koncertov:

  • 6. 7. KKŠ Summer Break - Ravne na Koroškem
  • 12. 7. - Pivo in Cvetje
  • 31. 8. - Festival F52 - Litija
  • 7. 9. - Radio Robin 25 let - Nova Gorica
  • 21. 9. - Koncert Radia 94 - Postojna

 

Šank Rock na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij