Novice

Skupina Arriva predstavlja pesem 'Moje petke' v country ritmih

Objavljeno:

Mlada skupina Arriva, ki jo sestavlja petri prijateljev iz dolenjskega konca Slovenije, je k sodelovanju povabila uspešnega ustvarjalca glasbenih uspešnic v regiji, Krešimirja Tomca.

'Moje petke' govori o dekletu, ki se zagleda v fanta, kateremu njene prijateljice niso naklonjene. »S skladbo smo želeli sporočili, da je ljubezen le dveh, ki se ljubita in da mnenje okolice ne sme biti pomembno,« je o pesmi povedala pevka Ida Metelko, ki poleg Martina Zajca na bobnih, Nejca Hodnika na klaviaturah, Tadeja Verceja na bas kitari in kitaristom Timom Božičem navdušuje z nastopi v skupini Arriva.

Videospot, ki so ga snemali skoraj cel dan, je skupina Arriva zaupala vedno bolj uspešnim ustvarjalcem tako doma kot v tujini. Neo Visuals so s skupino prikazali nepozabno zabavo, kjer dekle spozna svojo ljubezen.

Skupina Arriva na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij