Novice

Simpatična pevka in najbolj popularna učiteljica ta hip ima dovolj!

Objavljeno:

In danes ob 18. uri bo v Sobi 102 razkrila vse :) 

Petra Zore, ki navdušuje v oddaji 'Znan obraz ima svoj glas', skupaj s s svojo skupino Bomb Shell predstavlja prav posebno skladbo 'LUBLANA'

Nad Petrinimi fantastičnimi nastopi v oddaji so bile navdušene tudi originalne zvezde, ki jih je imitirala. Tako se je na njen nastop izjemno pozitivno odzvala Lepa Brena, nad njenim imitiranjem pa sta bili navdušeni tudi Helena Blagne in Nuša Derenda, ki sta ju opazovali iz žirantskega mesta. Petra pravi, da je v zmesi vseh likov, glasbenih ikon in zgodb iz tedna v teden zdaj čas, da vsem predstavi tudi svojo zgodbo. 

In za glasbenika je seveda najlažje, da to naredi z glasbo. Prav zato je nastala nova skladba, ki jo je Petra kot zavedna ljubljančanka simbolično narečno poimenovala 'LUBLANA'.

"'Lublana' je zame res prav posebna skladba. Je skladba, ki opisuje mene, moje življenje in moje delo. Lahko rečem, da sem sebe dala na papir in uglasbila mojo zgodbo. 'Lublana' je moja glasbena avtobiografija. Izredno vesela sem, da se v življenju lahko ukvarjam s stvarmi, ki jih želim delati. In prav z zadovoljstvom sem ustvarila mojo oziroma našo novo skladbo, pa čeprav govori samo o meni. Simbolično se lahko v njej najde prav vsak, ki je zadovoljen s svojim življenjem," je povedala simpatična pevka Petra.

Kljub vsemu pa je Petra s skladbo 'Lublana' svoji skupini Bomb Shell in producentu Blažu Hribarju povzročila kar nekaj sivih las. "Ko sem v studio prinesla skladbo, je le ta imela še enkrat toliko kitic kot jih ima zdaj. Želela sem predstaviti svojo celotno zgodbo in zato sem napisala skoraj cel ep. Fantje so me morali kar malce pomiriti, tako, da smo skoraj pol skladbe morali zavreči stran. Mogoče pa mi izbrisano besedilo pride prav za kakšno novo glasbeno stvaritev. Ali pa napišem 2. del Lublane," se smeje pošali glavna v skupini Bomb Shell.

'Lublana' pa je dobila tudi videopodobo. Seveda so video za njo posneli v naši glavni prestolnici. Petri pa so tako kot v življenju, tudi v videospotu delali družbo njeni Bomb Shell-ovci ter prijateljici Karmen in Alenka, s katerimi so simbolično obiskali pomembne lokacije iz Petrinega življenja v Ljubljani. Kje vse so bili preverite v novem spotu, ki bo premierno predstavljen ob 18. uri!

Vrhunska in vedno pozitivna skupina Bomb shell, ki Petri močno stoji ob strani, ne skriva navdušenja nad njenimi uspehi v oddaji in jo močno podpirajo pri ustvarjanju novih skladb. Najstarejši iz ekipe, bobnar Brane nam je o Petri izdal: "Poleg tega, da se pridno pripravljamo na prihajajoče koncerte, noro navijamo za našo Petro v oddaji 'Znan obraz ima svoj glas'. Veseli smo, da so tako tudi drugi spoznali kako dobra oseba je. Užitek in veselje je delati ter ustvarjati glasbo z njo." Kitarist Anže, ki Petro spremlja že od začetka glasbene poti je še dodal: "Včasih, kar ne morem verjeti, kaj vse premore. Zjutraj hodi v službo, potem na vaje za oddajo, ustvarja skladbe in nikoli je ne zasačim slabe volje, ampak vedno hodi z nasmehom naokoli. Vesel sem zanjo in vem tudi koliko ji pomeni njena avtobiografska zgodba v skladbi Lublana. Ponosni smo na njo in na njene uspehe."

Petra Zore & Bomb Shell po uspešni predpremierni promociji skladbe 'Lublana' v Sobi 102 ne bodo počivali. Kmalu vam bodo predstavili novosti, zato ne zamusite današnjega druženja v Sobi 102.

 

Bomb Shell ONLINE:

Vabljeni na druženje in na predpremierno predstavitev nove skladbe 'LUBLANA', pod katero se podpisujejo odlični PETRA ZORE & BOMB SHELL.

V nizu fantastičnih preobrazb v priljubljeni oddaji 'Znan obraz ima svoj glas' se je Petra odločila, da je prišel čas, da končno predstavi svojo osebno zgodbo.

In kaj je bolje, ko svoje življenje zapakira v glasbo?

To je Petri in njeni spremljevalni skupini Bomb Shell zagotovo uspelo s skladbo 'LUBLANA', ki jo bodo predstavili na predpremiernem dogodku.

KDAJ? Četrtek, 21.11., ob 18:00

KJE? Soba 102, Cankarjeva cesta 4, Lublana

Vljudno vabljeni in dobrodošli!

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij