Novice

Sebastian: "Glasba je moja terapija"

Objavljeno:

Po lanskoletni vrnitvi na slovensko glasbeno sceno, je Sebastian tokrat postregel z novo, čeprav že pred leti spisano skladbo 'NE SPIM!', katera mu je tokrat prinesla tudi mesto na priznanem slovenskem festivalu MELODIJE MORJA IN SONCA.

'Ne spim' na digitalnih platformah: https://backl.ink/147513840

Sebastiana nedvomno vsi poznamo kot artista, ki premore neverjetno odrsko energijo in katerega nasmeh je preprosto nalezljiv. Kot pevec in plesalec vedno poskrbi za pravi spektakel in nič drugači ni bilo tudi tokrat na 40. festivalu MELODIJE MORJA IN SONCA, kjer se je Sloveniji predstavil z najnovejšo skladbo 'NE SPIM!'.

Gre za izpovedno pesem, ki naslavlja verjetno najstarejšo temo na svetu: ljubezen. Je oseba, s katero zvečer ležemo v posteljo, resnično tista prava, s katero se želimo postarati? Je plamen ljubezni še živ, ali ga poskušamo na silo ustvarjati … je ljubezen sploh obojestranska?

O vsem tem se v novi skladbi sprašuje tudi Sebastian, ki pravi, da na svoje pesmi rad gleda kot na osebni dnevnik:

»Skozi glasbo in besedila predelujem teme, ki mi kdaj okupirajo dan. Lahko bi rekel, da je to na nek način moja terapija. Stvari raje kot z drugimi predelujem sam pri sebi, pri čemer mi glasba služi kot ventil, s katerim očistim misli, jih spravim iz sebe ter tako resetiram glavo

ZA VSE JE POTREBEN ČAS

'Ne spim!', katere avtor je v celoti ravno Sebastian, je pesem, ki je kar nekaj časa čakala na svoj trenutek. Kot na je zaupal simpatični Mariborčan, jo je napisal že pred leti, a šele letos pri sebi začutil, da je napočil njen čas in se z njo prijavil na festival MELODIJE MORJA IN SONCA.

»Dolgo že nisem stal na festivalskih odrih in tako se mi je sodelovanje na letošnjih Melodijah morja in sonca zdela odlična priložnost za nabiranje novih lepih spominov ter seveda druženje z glasbenimi in novinarskimi kolegi,« nam je zaupal in dodal, da se je za pesem 'Ne spim!' odločil zaradi njenega bolj poletnega pridiha.

Sebastianu so se tokrat na odru Avditorija pridružili štirje plesalci – Johnny Vongratsava, Tilen 'TJ' Jeras, Urban Tratnik in Žiga Jurečič (EZtwins), ki so skupaj z njim odplesali energično koreografijo Eneja in Žiga Jurečiča.

»Moj plan je bil se na odru zabavati. Kar sem tudi se. Festival je resnično presegel vsa pričakovanja. Z izvajalci in organizatorji smo preživeli nekaj izjemnih dni, o katerih se bomo pogovarjali še dolgo. Bila je res krasna izkušnja in vesel sem, da sem festival lahko doživel tudi kot sodelujoči.«

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sebastian ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/SebastianPublic/

IG: https://www.instagram.com/sebastian.dance.sing/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCZ0Ge3npIANPmvlNQOmTM1A

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij