Novice

Poskočni tik pred počitnicami z novo glasbeno zgodbo 'Zagorijo solze'

Objavljeno:

Po uspešnih treh mesecih bodo v petek, 21. 6., predstavili še bolj udarno skladbo 'ZAGORIJO SOLZE', na katero bodo množice mladih skakale in prepevale na prihajajočih poletnih nastopih po vsej Sloveniji.

Zakaj takšen naslov skladbe, se razkriva že v njenem prvem refrenu. "Zagorijo solze, ko te vidim, vse bi dal za eno noč s teboj. Druge vse ti niso niti blizu, ubija me, da nisi več z menoj."  

Poletna uspešnica bo romantična? "Ljubezen je tista stvar, brez katere fantje ne moremo. Največkrat je to srečna ljubezen, a ko naletimo na mino, se to zgodi v polnem pomenu besede. Čeprav fantje navzven kažemo, da smo neranljivi in brez slabosti, te še kako izbruhnejo na plan, ko ostanemo sami s strtim srcem. Kaj naj rečem, dobesedno imam strto srce in mi gorijo krvave solze," je o novi prihajajoči novi skladbi in njenem sporočilu povedal Dejan.

Mi že komaj čakamo novo pesem, ter vrhunsko režiran in posnet videospot, ki so ga Dejan, Martin, Joži, Lovro in Nejc zaupali ekipi Globus records.

Poletna uspešnica bo romantična? "Ljubezen je tista stvar, brez katere fantje ne moremo. Največkrat je to srečna ljubezen, a ko naletimo na mino, se to zgodi v polnem pomenu besede. Čeprav fantje navzven kažemo, da smo neranljivi in brez slabosti, te še kako izbruhnejo na plan, ko ostanemo sami s strtim srcem. Kaj naj rečem, dobesedno imam strto srce in mi gorijo krvave solze," je o novi prihajajoči skladbi povedal Dejan.

Novo videozgodbo so Poskočni snemali kar tri dni, dva dni v čudovitem Bohinju, ter en cel dan v studiu v Murski Soboti. 
 "Glasbenikom je v glasbi dovoljeno marsikaj, celo tiste stvari, ki se v realnosti ne morejo zgodi. Proti koncu snemanja, me je navdahnila takšna energija, da sem za trenutek celo poletel,.. samo dobra glasba lahko to naredi," je navdušen povedal Dejan Krajnc takoj ko ga je snemalna ekipa rešila vseh vrvi.

Poskočni na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij