Novice

Mia Guček z udarno skladbo ADRENALIN

Objavljeno:

Mia Guček je na velikem odru Avditorija Portorož kot udeleženka 41. festivala Melodije morja in sonca predstavila novo skladbo ADRENALIN.

Vabljeni k poslušanju:

https://bfan.link/adrenalin-5

Mia Guček je simpatična Koprčanka, ki je svoje življenje v celoti posvetila glasbi. Po končanem študiju klavirja na Akademiji za glasbo v Ljubljani in kasneje Akademiji za glasbo v Münstru (Nemčija), je svoj fokus preusmerila na pevsko kariero. Med tem ko so jo Nemci že spoznali v oddajah njihovega najbolj gledanega šova DSDS, kjer se je uspešno prebila vse do finala, smo jo lahko Slovenci prvič slišali na letošnji Emi. Tam se nam je predstavila s skladbo INDEPENDIENTE in z njo tudi navdušila.

Sledilo je intenzivno obdobje, tekom katerega je ne le izdala skladbo PREPOVEDANA ampak postala tudi uradna tekmovalka letošnjih Melodij morja in sonca s svojo novo udarno skladbo ADRENALIN. Ta je, tako kot Independiente, nastala v mednarodni zasedbi. Med tem ko je besedilo spisala Mia sama, je melodijo napisala skupaj s priznanima evrovizijskima piscema iz Berlina.


»Nastopiti na MMS-ju je zame v resnici izpolnitev dolgoletne želje. Tudi sama namreč prihajam iz slovenske obale in tako festival spremljam že od malih nog! Res sem se razveselila povabila k sodelovanju in z ekipo smo takoj šli v akcijo,« pove Mia in doda, da je skladba bila ustvarjena posebej za potrebe festivala.

Mia v novi skladbi prisega na mešanico popa, trapa in latino ritmov, s katerimi je prepričana, da ustvarijo energično eksplozijo, kateri se je težko upreti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIA GUČEK ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/MiaGucek.official

IG: https://www.instagram.com/mia.gucek.official/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCjrV3EjLBrRAl4G1BoO8k2A

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij