Novice

Kantavtorica Anette predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Odmev'

Objavljeno:

Po uspešnem sodelovanju s 6pack Čukurjem pri skladbi 'Dej pleš' izvrstna glasbenica Anette predstavlja samostojno glasbeno zgodbo 'Odmev' ,ki jo je tudi tokrat ustvarila v sodelovnju z avtorjem Alexom Volaskom.

»Nova pesem 'Odmevodraža moje počutje, ki sem ga doživljala med zimskim časom, ki ga ne maram preveč.  Lahko bi rekla, da govori o občutku ujetosti. Sicer pa vsakomur pri tej skladbi odmeva nekaj drugega. Poslušalcem torej dajem možnost, da si ob poslušanju te skladbe odgovorijo na vprašanje: Kaj pa meni odmeva moje življenje? Pesem je nastala v sodelovanju z aranžerjem in producentom Alexom Volaskom, s katerim sva naredila kar nekaj različic te skladbe in se mi zdi, da sem pri tej skladbi dolgo časa iskala lasten izraz oziroma stil, na kakšen način predati to sporočilo poslušalcem. Nikakor mi nič ni bilo dovolj dobro,« je o novi pesmi povedala Anette.

Pesem je lahkotna, diha pozitivno poletno vzdušje. »Je skladba, ki gre v uho in s svojim sporočilom poslušalcu ponuja nekaj v razmislek med vročimi dnevi,« je še dodala Anette, ki bo sama imela precej delovno poletje, saj bo snemala nove glasbene zgodbe a si bo privoščila tudi oddih ob morju pod borovci z dobro knjigo v roki.

Glasbenica, ki je v letu 2017 nastopila na Melodijah morja in sonca, je sodelovala že s številnimi glasbeniki. Poleg petja se ukvarja tudi s pisanjem poezije – novembra 2011 je izšel njen pesniški prvenec Za vsako drevo raste pesem pri Založbi KUD France Prešeren.

Anette, ki s petjem navdušuje tudi svoje učence angleškega in nemškega jezika, se je z novo skladbo 'Dej pleš' pridružila glasbeni družini Menart Records.

Anette na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij