Novice

Jaz sem Bad Boy!

Objavljeno:

Jaz sem Bad Boy!

Jaz sem Bad Boy! Vsaj tako prepevajo v svojem novem singlu fantje iz mlade dolenjske skupine Vzrock. Pa so res?

BAD BOY na digitalnih platformah:

https://bfan.link/bad-boy-3

Mladost, energija in strast do glasbe so vrednote, ki jih zastopajo Gašper Kastelic, brata Nik in Tilen Macedoni ter Nejc Novak, člani skupine Vzrock. Po dveh letih »koronskega delovanja«, uspešnem singlu Pina Colada, Bad Boy naznanja nov glasbeni val, ki ga bo skupina predstavila v naslednjem obdobju.

»Koronski čas nas je na nek način dušil. Želel smo igrati, želeli smo biti med ljudmi, želeli smo mežikati mladim puncam z odra (smeh). Ja, ampak z malo trme in truda smo premagali tudi to oviro in upamo, da stojimo pred vrati lepšega obdobja, norih veselic in preplesanih noči!« je povedal kitarist skupine, Nik Macedoni.

Vzrock v zadnjem letu niso počivali. Pripravili so kar cel album novih pesmi, ki jih bodo izdajali tekom tekočega leta. Danes tako predstavljajo prvo iz nabora, skladbo BAD BOY, ki je bila po besedah harmonikarja Gašperja ljubezen na prvo poslušanje:

»Nima smisla da tajimo, mi smo se v njenem besedilu popolnoma našli. Ljubimo rock'n'roll, radi živimo brezskrbno mladostniško življenje. Seveda imamo skrb do šole, ampak druženje s prijatelji, dekleti, prepevanje ob harmoniki? Ma, ni lepšega! (smeh). Vzrockovci res verjamemo v to pesem in upamo, da jo čim večkrat odigramo na veselicah širom Slovenije!«

Skladba je v celoti delo Alena Klepčarja, prav tako avtorja njihove zadnje uspešnice Pina Colada, katere videospot na YouTubu trenutno beleži že več kot milijon ogledov. Kot so nam zaupali fantje, bo svojo video zgodbo dobil tudi BAD BOY, le da bomo na premiero le-te morali še malce počakati. Ni kaj, očitno so naziv »bad boys« vzeli precej resno.

Vabljeni na njihov prvi poletni OPEN-AIR KONCERT z naslovom »WE VZROCK TOGETHER«, na katerem se jim bodo na odru pridružili tudi mnogi glasbeni prijatelji. Koncert se bo odvil 1. julija v Trebnjem.

»Mi smo pripravljeni, naj se divja sezona začne!«

Vzrock ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/skupina.vzrock

IG: https://www.instagram.com/vzrock/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCBuiJAZwhmjVLwJnVYMtWRw

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij