Novice

Isaac Palma na martinovo vzklika NA ZDRAVJE

Objavljeno:

Isaac Palma, simpatični Argentinec, ki nas je s svojimi nastopi prevzel že na tekmovanju Slovenija ima talent, je tokrat zaplaval v povsem nove in nepričakovane vode. Nekoč poznan po latino ritmih in baladah, danes, kot pravi sam, odpira novo poglavje svoje glasbene kariere.

»To sem si zaželel, tako sem začutil in glasba je zame prav to. Nepredvidljiva, kakor naša čustva!«

NA ZDRAVJE, ki jo mladi pevec premierno izdaja na martinovo, vsebuje prav poseben glasbeni inštrument, s katerim se je Isaac spogledoval že lep čas.

»Po petih letih bivanja v Sloveniji, sem nemalokrat slišal harmoniko skozi slovensko glasbo. Vedno bolj me je mikalo, da jo prinesem tudi v svojo pesem!«

PESEM ZDRUŽEVANJA

Pri ustvarjanju nove skladbe je tokrat sodeloval z svojima dobrima prijateljema – tekstopiscem Rokom Lunačkom in argentinskim glasbenikom Nicolasom Niveyrom, kateremu se je pri aranžiranju pridružil tudi sam.

»Želim si, da bi pesem združevala nas, v tem času nekoliko manj združene ljudi. Prihajam namreč iz okolja in kontinenta, kjer so družina, dobra družba, prijateljstvo in ljubezen vrednote, ki jih uvrščamo na prvo mesto. Rad bi, da si jo tudi drugi prepevajo, ko so v krogu najdražjih; da si vzamejo trenutek in se nasmehnejo življenju« o skladbi razmišlja Isaac.

Tudi tokrat je snemanje videospota zaupal ekipi Abram Productions, s katero je, kot pravi sam, v vsem tem času stkal pristne prijateljske vezi. Posnet na dveh sicer med sabo precej oddaljenih lokacijah (Štajerska in Koroška), gledalcem poleg zabave ponudi tudi nekaj skritih biserov. V njem lahko med drugim tako prvič vidimo njegovo ženo Patricijo.

»Ravno zaradi tega je ta videospot zame tako poseben. V njem zrem v oči svoji osebi … in to je čudovit občutek. Njen nasmeh projektu zame prinaša še večjo lepoto in čar.«

A to še ni vse. Vanj sta namreč skrila tudi Isabellino majhno modro harmoniko. Simboličen trenutek, posvečen njuni največji ljubezni.

Kje se skriva? Vabljeni k ogledu videospota

Isaac Palma ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/isaacpalmalatino

IG: https://www.instagram.com/isaacatetodo/

YT: https://www.youtube.com/user/isaacatetodo

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij