Novice

DEJAN DOGAJA ostaja zelo poskočen tudi v narodnozabavnih vodah!

Objavljeno:

Končno smo jo dočakali! Po velikem uspehu, Dejanove najnovejše uspešnice NENORMALNO LEPO, je ta danes premierno dobila svojo NARODNOZABAVNO verzijo!

Da se je DEJAN DOGAJA podal na novo glasbeno pot, ni več novost. Vsi še kako dobro poznamo tudi njegov debitantski singel NENORMALNO LEPO, ki trenutno na YouTubu beleži že skoraj neverjetnih POL MILIJONA ogledov. A tokrat je za nas pripravil novo presenečenje in s pomočjo S.O.S. kvinteta ustvaril narodnozabavno priredbo svoje najnovejše uspešnice.

A poteza vseeno ni bila povsem nepričakovana. Nenazadnje DEJANA KRAJNCA vsi dobro poznamo kot tistega, ki je ob narodnozabavni glasbi rastel in se ob njej tudi izoblikoval. Kot pravi sam, je to razlog za odločitev, da svojo uspešnico podari tudi tistim, ki tako kot on ljubijo slovensko glasbo in harmoniko.

»Ob svojem prvem glasbenem sodelovanju sem uporabil »Morsejevo abecedo« in s klicem na pomoč združil moči s S.O.S. KVINTETOM, kjer še posebej izstopa mlada vrhunska pevka KAJA HUMSKI. Res sem zadovoljen, da je ta koroška zasedba moj predlog vzela zelo resno in zadevo izpeljala še bolje, kot sem si zamislil.«

Zasedbo S.O.S. sestavlja šest mladih in izkušenih glasbenikov, ki s svojo pristno energijo in čutečo interpretacijo zadovoljijo vse glasbene navdušence. Prvotni kvintet so ustvarili Mitja Marko (harmonika, klaviature), Sandi Grobelnik (bariton, kontrabas, vokal), Aljaž Jelen (kitara, električna kitara), Primož Krajnc (klarinet, kitara, vokal) in Andrej Gorenjak (trobenta, bobni, vokal), pred časom pa so v skupino povabili tudi novo članico. Pridružila se jim je simpatična pevka Kaja Humski, za katero pa fantje radi poudarijo, da je prava energijska bomba, ki s svojim smehom in pozitivno energijo napolni ljudi in prostore z veseljem.

Skladbo so v originalu ustvarili MAJ VLAŠIČ, ROK LUNAČEK, MIHA GORŠE in JAN PLESTENJAK,  pri tej »malo drugačni različici« pa je delo aranžerja in producenta prevzel Dejanov dober prijatelj ALEN KLEPČAR, član ansambla BISERI

Videospot, ki je bil tokrat posnet kar tekom snemanja skladbe v GLASBENEM STUDIJU DON ALLEN, je delo MATICA TREPLJA in njegove video produkcije IN:SPIRE, v njem pa lahko vidimo, da se je ekipa tekom dela vsekakor še kako zabavala.

»Življenje se počasi vrača v ustaljene tirnice, zato vas vabim, da se čimprej udeležite kakšne zabave, kjer bomo igrali mi – DEJAN DOGAJA BAND. Obljubljam vam, da bomo poskrbeli za najboljši žur, kjer bo NENORMALNO LEPO!« doda Dejan in ob koncu namigne, da lahko že jeseni pričakujemo nekaj novega – tako žurerskega, kot otroškega!

----------------------------------------------------------------------------------------------             

DEJAN DOGAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/dejan.krajnc/

IG: https://www.instagram.com/dejan_krajnc/

YT: https://www.youtube.com/channel/UC0u8Ew-G37BmlXDmtGe2cgg

 

S.O.S. KVINTET ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/soskvintet

IG: https://www.instagram.com/s.o.s.kvintet/

WEB: http://soskvintet.si/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCAYRIak6eaTwHV68C6u2k2w

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij