Novice

BOOOM! NADALJUJE POHOD Z BONITO

Objavljeno:

Vzpenjajoča se pop skupina Booom!, ki navdušuje s svojim šarmom, nalezljivimi refreni in mladostno energijo, predstavlja poletno obarvani singel in video 'Bonita'. - Skupina je postala širše znana z nastopom v oddaji Slovenija ima talent, že dvakrat je nastopila tudi v šovu V petek zvečer, v skupni pevsko-plesni točki presenečenja z Game Over pa navdušila tudi na spektaklu Popstars United v Cvetličarni.

BONITA na digitalnih platformah:

➤ Spotify: https://spoti.fi/3u50VnT

➤ Apple Music: https://apple.co/3nhFnjW

➤ Deezer: https://bit.ly/3AaRFlM

Glasbena skupina Booom!, ki jo sestavljajo Matevž Derenda, Luka Cvetičanin in Patrik Mrak, se je širšemu občinstvu predstavila v osmi sezoni šova Slovenija ima talent. Po dobro sprejetih radijskih singlih 'Briga me', 'Dvignem te' in 'Julija' je trio pri ustvarjanju skladbe 'Bonita' ponovno združili moči z enim zadnja leta najbolj zaposlenih glasbenih avtorjev in producentov, Žanom Serčičem. Nastala je z latino ritmi prepojena pesem polna strasti in hrepenenja, ki bo pobarvala letošnje poletje.

Bonita govori o punci, ki ima za sabo nesrečno ljubezensko zvezo ter zlomljeno srce, ki jo zadržuje, da bi se s fantom, ki ji je všeč, podala v nekaj več. Poletna romanca se na koncu le razvije in fantu uspe osvojiti dekle,” so o pesmi povedali fantje, ki so besedilo začeli ustvarjati že pred dvema letoma. Navdih za pesem je bilo poletje, osebne izkušnje in latinski ritmi, katerih največji oboževalec v skupini je Luka. Tako je nastal verz “Ti si kriva, ne tekila, tvoj poljub napil me je,” iz katerega se je razvila končna zgodba skladbe 'Bonita'.

MALO PRIDIHA ČASOV SERIJE MIAMI VICE NE ŠKODI ... 

Strast, hrepenenje in latino ritme, je skupina, s pomočjo režiserja Mateja Simčiča prelila tudi video, ki skladbi dodaja poseben čar. “V vizualni podobi smo želeli ohraniti to, kar nas je definiralo že v prejšnjem videospotu 'Briga Me': nekakšen pridih poznih sedemdesetih in zgodnjih osemdesetih let, s kančkom satire. Seveda smo zaradi nekoliko drugačnega žanra pesmi malce prilagodili tudi stil in estetiko videa, a sledimo neki rdeči niti, ki jo vlečemo že vsaj od videa 'Dvigam te',” pravijo fantje. V videu so tako s pomočjo kubanske estetike in latinskega temperamenta oživeli ljubezensko zgodbo, ki jo pripoveduje pesem 'Bonita'.

Z izdajo svojega poletnega singla pa trio Booom! napoveduje tudi poletno turnejo, na kateri jih boste lahko ujeli na samostojnih nastopih in različnih dogodkih po vsej Sloveniji. Na njih izvajajo vse svoje najbolj prepoznavne skladbe, tudi nekaj še neizdanih pesmi in odlične priredbe popularnih tujih skladb.

BOOOM! ONLINE

FB: https://www.facebook.com/booom.boyband/

IG: https://www.instagram.com/booom.official/

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLACUctJ/

WEB: https://booom.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij