Novice

Angelski glas TILNA LOTRIČA v skladbi 'ANGEL'

Objavljeno:

Angelski glas TILNA LOTRIČA v skladbi 'ANGEL'

Po velikih uspehih sladke Jagode, ki je med Slovenci postala pravi poletni hit in tako na YouTubu beleži že pol milijona ogledov, nam Tilen Lotrič predstavlja povsem novo skladbo, Angel.

ANGEL na digitalnih platformah: https://backl.ink/148292319

KAJ STA DVE LETI V PRIMERJAVI Z VEČNOSTJO?

Tilen Lotrič je na slovenski glasbeni sceni že lep čas poznan kot izvrsten vokalist, katerega skladbe nas preprosto osvojijo. Tokrat nas talentiran mlad glasbenik po poskočnih hitih Vino In Jagoda, vabi v malce bolj umerjene vode, v svet romance … v svet angelov.

''Pesem Angel je nastajala kar 2 leti; zagotovo pa je to pesem, na katero sem najbolj ponosen.Čakal sem pravi trenutek in kaj sta 2 leti v primerjavi z večnostjo v kateri bo skladba odzvanjala.'' O skladbi razmišlja Tilen in doda, da jo je želel predstaviti že dvakrat prej.

»Prva ideja je bila, da se z njo predstavim na slovenski popevki, nato sem razmišljal tudi o Melodijah morja in sonca … a vedno me je na koncu nekaj potegnilo nazaj. Verjamem, da sem se takrat prav odločil. Mar ni res, da se vse vedno zgodi z razlogom?«

Glasbo za pesem je napisal Tilnov glasbeni prijatelj in njegov dolgoletni producent, Nino Ošlak, besedilo pa pesnik Igor Pirkovič.

''Igor Pirkovič je napisal izjemno besedilo, verzi me res pobožajo, prelepa melodija, ki jo je ustvaril Nino Ošlak, ki ima v sebi nekaj dalmatinskega melosa, pa je kot pika na i celotni emociji, ki jo skladba nosi.''

»POVSOD SMO BILI, TAKO KOT ANGEL«

Nova skladba kmalu dobi tudi svoj videospot, ki ga bo Tilen premierno predstavil prihodnji teden. Spot, delo fotografa in snemalca Luka Blatnika, je bil tokrat posnet v kar treh različnih državah, glavni vlogi pa sta bili zaupani simpatičnima igralcema iz Dominikanske republike.

»Spot je res internacionalen. Povsod smo bili, tako kot angel. Seveda je bilo vmes nemalo trenutkov, ko smo se pošteno utrudili, ampak bilo je vredno vsake kaplje potu«.

Videospot si bomo lahko premierno ogledali v četrtek, 9. septembra 2021, skladbo Angel pa prvič v živo slišali že dan kasneje na njegovem velikem koncertu v Besnici pri Kranju, kjer se mu bo kot poseben gost pridružil tudi vedno poskočni Dejan Krajnc.

Tilen Lotrič ONLINE

FB: https://www.facebook.com/tilenlotic/

IG: https://www.instagram.com/tilenlotric/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij