Novice

15 LET ZVITE FELTNE

Objavljeno:

Ena naših najbolj priljubljenih zabavnih skupin začenja praznovanje 15-letnice. Pesem 'Pridi nazaj' napoveduje tudi album, na katerem bodo zbrali vse dosedanje hite, žlahtni jubilej pa bodo proslavili tudi z vsaj tremi spektakularnimi koncerti. Prvi bo v sredo, 16. marca, v ljubljanski Cvetličarni.

PRIDI NAZAJ na digitalnih platformah: https://bfan.link/pridi-nazaj

Nova skladba Zvite Feltne 'Pridi nazaj' je nastala že pred dobrim letom dni, saj so fantje ustavitev družabnega življenja dobro izkoristili za ustvarjanje nove glasbe. Avtor melodije je pevec Blaž Gec, tekst pa je napisal serijski 'hitmejker' Rok Lunaček, s katerim Zvita Feltna neprekinjeno sodeluje že zadnjih 5 let. Tudi tokrat je imel pri aranžmaju največ besede glasbeni producent Blaž Hribar, asistiral pa mu je Gec: "Ta skladba se je enostavno zgodila. Mogoče je malo netipična za nas, ki slovimo kot ena najbolj žurerskih skupin, saj gre za zelo čustveno, malo počasnejšo in nekoliko nostalgično skladbo, ki govori o večni ljubezni, a vseeno ohranja udaren ritem, ki krasi vseh naše največje hite in dobro predstavlja zvok Zvite Feltne."

Video je na Gorenjskem posnela 'hišna' produkcijska ekipa Take Over Media pod taktirko Djomle KS. "Sodelujemo že nekaj let, skupaj smo ustvarili naše največje uspešnice, zmagovalnega konja pa se seveda ne menja," pravijo 'feltnaši'. V komični zgodbi fantje poskušajo očarati dekle na tržnici, a so pri tem zelo nerodni. Spot je preplet zabavnih scen ob katerih se je ekipa neizmerno zabavala že na snemanju.

Scenarij tokrat ni bil povsem določen, več je bilo improviziranja in kar nekaj scen se je zmedilo zelo spontano. Matic Leban, Žan Janežič, Theo Čebron in Blaž Gec so se preizkusili v različnih vsakdanjih vlogah. Blaž je oblekel dirkaško obleko, Matic in Theo sta zidarja, Žan rekreativni tekač, v vlogi zapeljive prodajalke pa boste prepoznali mlado slovensko igralko Vesno Ponorac - ki jo kot Rebeko gledamo v ta hip vroči televizijski seriji Gospod profesor.


Vabljeni k ogledu videospota!

Zvita Feltna bo 16. marca, gostila zabavo ob 15. obletnici delovanja v ljubljanski Cvetličarni. Načrtujejo še vsaj dva velika koncerta, na Gorenjskem in na Primorskem. Za letos so potrdili že večino prostih koncertnih terminov in komaj čakajo, da se zabave začnejo in bodo lahko novo pesem 'Pridi nazaj' v živo zaigrali ter zapeli s svojo številčno publiko.

-----------------------------------------------

ZVITA FELTNA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/zvitafeltna/

IG: https://www.instagram.com/zvitafeltna/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCFv8vFId0wzkEh_hLg1oO3Q

TikTok: https://www.tiktok.com/@zvitafeltna

WEB: https://www.zvita-feltna.com/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij