Novice

VILI RESNIK MED SLEDILCI SPROŽIL VAL ZASKRBLJENOSTI

Objavljeno:

Ni več skrivnost, da Vili Resnik danes na razočaranje mnogih ne bo izdal svoje nove skladbe. Novico je namreč včeraj zvečer sporočil na svojem Facebook in Instagram profilu, s tem pa med sledilci sprožil val zaskrbljenosti, predvsem za njegovo zdravje.

Ker se vedno več ljudi sprašuje, kaj se z njim dogaja, saj mu to ni podobno, smo se po odgovore obrnili kar nanj:

»Žal se je zgodila nočna mora vseh umetnikov – skladba se je po nesreči včeraj izbrisala iz diska in ko smo jo le uspeli 'rešiti', ta ni bila več v pravi kvaliteti. Ekipa jo je celo popoldne poskušala popraviti, a enostavno ni šlo. Vse bi morali na novo posneti, kar pa je v parih urah žal nemogoče« je razložil Vili in dodal, da je nov izid tako planiran v prvi tretjini prihodnjega leta.

V prihajajočih mesecih boste lahko Vilija Resnika slišali na neštetih zabavah po Sloveniji in kdo ve, morda vam na kateri od teh v živo odpoje tudi delček nove skladbe.

Foto: Neo Visuals

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij