Novice

URBAN VIDMAR z novo skladbo PELJI ME DOMOV

Objavljeno:

Urban Vidmar po Štangi nadaljuje svoj poletni pohod in tako med ljudi pošilja novo udarno skladbo PELJI ME DOMOV, s katero tokrat posega po malce drugačnem glasbenem stilu. Tej prilaga tudi videospot, v katerem mu družbo dela kar Miss Slovenija.

'PELJI ME DOMOV' NA DIGITALNIH PLATFORMAH:

➤ Spotify: https://spoti.fi/3D9c3FA

➤ Apple Music: https://apple.co/3cWMgpf

➤ Deezer: https://bit.ly/3qjDxAL

»Pelji me domov, ne bo ti žal!« v svoji novi skladbi prepeva simpatični Kraševec, ki je Slovenijo že pred leti navdušil v šovu Nova Zvezda Slovenije, od takrat dalje pa izdal neštete uspešnice. Tokrat se z njo podaja v malce drugačen glasbene vode, čeprav v njih vsekakor ne bo prvič.

»Želeli ste country, spraševali ste po countryju in tudi obljubil sem ga. Vsaj dva! In ekola, prvi je že tu« je Urban prihod nove skladbe napovedal na družbenih omrežjih, nam pa dodal, da se tudi sam v tovrstnem žanru počuti precej domače. »Ljudje so me morda vajeni v nekoliko bolj pop vodah, a v resnici zelo rad izvajam tudi country skladbe, katere pogosto prepevam na svojih koncertih. Imajo svoj čar« še doda.

Pesem je Urban ustvaril skupaj z že utečeno ekipo, s katero sodeluje že vrsto let. Tako mu je pri besedilu pomagal prijatelj in priznani pisec besedil Rok Lunaček, pri glasbi Theo Čebron, kitarist priljubljene skupine Zvita Feltna, pri aranžmaju pa producent Blaž Hribar. Skupaj so spisali že veliko uspešnih glasbenih zgodb, med katere vsekakor spadajo Prekrokana noč, Plima in oseka ter letošnja Ne me pozabit.

Pesmi prilaga tudi videospot, za katerega scenarij sta spisala Urban Vidmar in Jaka Minkuž. Snemanje je potekalo v bližini njegove domačije pri reki Vipavi, pod končno videoprodukcijo pa se tokrat podpisuje Luka Zailac.

»Fantje me lovijo in preganjajo, saj si želijo, da grem z njimi tako kot po navadi na zabavo. A jaz si tokrat želim le prebiti nekaj časa na samem s svojo simpatijo. Hočem le, da me odpelje domov,« je Urban pred časom na kratko medijem že predstavil prihajajoč izid, a takrat še prikril ime gostujoče glavne igralke.

»Tokrat mi je družbo v videospotu delala Lara Kalanj, bivša miss Slovenije, ki pa je med drugim tudi moja sodelavka. Super je bilo delati z njo in mislim, da sva uspela prikazati lepo ljubezensko zgodbo, ki premore tudi tisto mladostniško navihanost. Prepričan sem, da bova še kdaj sodelovala« razloži in doda: »Vesel pa sem tudi, da so bili z mano moji fantje in band, s katerimi igramo po celo Sloveniji. Na koncu smo zakurili ogenj pred našo kletjo Vin Vidmar in ob njem igrali še pozno v noč. Res lep delovni dan in nasploh dan, za katere živim

**Pesem PELJI ME DOMOV boste lahko v živo slišali že to soboto, 27. 8. 2022, v Sežani, kjer bo Urban nastopil s skupino Big Foot Mama.**

Do takrat pa vabljeni k ogledu videospota!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Urban Vidmar ONLINE

FB: https://www.facebook.com/UrbanVidmarOfficial

IG: https://www.instagram.com/urbanvidmarofficial/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij