Novice

URBAN VIDMAR z novo poletno skladbo 'NOČ JE SLADKA'

Objavljeno:

Simpatični primorski glasbenik Urban Vidmar danes premierno predstavlja novo skladbo 'Noč je sladka', ki s svojimi ritmi že diši po poletju.

  • Nakup/poslušanje pesemi 'Noč je sladka': https://backl.ink/146830358

Mlad in ambiciozen primorski glasbenik URBAN VIDMAR, ki smo ga prvič spoznali v oddaji Nova Zvezda Slovenije, se je v času korone sicer nekoliko več posvečal delu v domačem podjetju Vina Vidmar, a nikakor pozabil na svojo veliko strast – glasbo. Tako danes premierno predstavlja povsem nov glasbeni izdelek, svojo osmo skladbo, ki jo je tokrat naslovil 'Noč je sladka'. Besedilo zanjo je napisal priznani slovenski hitmaker Rok Lunaček, pod glasbo pa se tokrat podpisuje Theo Čebron.

»Zelo sme ponosen na svoj novi izdelek. Gre za živahne ritme, ki kar kličejo po poletnih zabavah in druženju nasploh,« nam je zaupal Urban in dodal, da seveda tudi on upa, da jo bomo lahko na koncertih v živo kmalu tudi prepevali skupaj.  

Skladbi je tokrat priložil tudi videospot, v katerem poleg Urbana igra tudi simpatična lepotica Anamarija Kastelic. Videospot je delo odlične ekipe Inspire creative studio, katere vodja pa je režiser in fotograf Matic Trepelj.

 

Urban Vidmar online:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij