Novice

STELLA predstavlja novo skladbo ZABLUZIVA

Objavljeno:

Prikupna štajerska glasbenica STELLA, ki s svojimi skladbami pridno polni radijske valove, ob koncu poletja predstavlja novo skladbo ZABLUZIVA, pri snemanju katere sta tokrat sodelovala tudi Zala Kralj in Gašper Šantl. Tej prilaga tudi videospot, ki smo si ga premierno lahko ogledali že včeraj.

 

ZABLUZIVA na digitalnih platformah:

https://bfan.link/zabluziva

➤ Spotify: https://spoti.fi/3ce1EgB

➤ Apple Music: https://apple.co/3R4IicM

➤ Deezer: https://bit.ly/3pJu5WJ

 

»Ne veva, kaj bi in kaj sva, zato malo bluziva. Na kratko povedano, če bi bila ta pesem oseba in bi rekla en stavek, bi rekla: “Oprosti, nisem za resne zveze.” Ali pa: “Ja, nekaj imava, ampak ni ekskluzivno.”«, o skladbi spregovori Stella, ki zase pravi, da je vseeno bolj »vse ali nič« tip človeka.

»Zveze so super, tudi veliko različnih seveda obstaja in zadeva lahko traja eno noč ali celo življenje … no in vse vmes. Sto ljúdi, sto čúdi se temu reče. Ampak problem je, da v zvezi ni samo en  in hitro lahko pride do nesoglasij, če se ne znamo pogovarjati. Sama vedno pravim, da moraš prvo pri sebi ugotoviti, kaj želiš, povedati to na glas in nato najti nekoga, ki si želi isto. Komunikacija, ljudje! Drugače nastane zmazek. Šmorn, bi rekla Samantha Maya. (smeh)« še doda.

ZABLUZIVA, poletna elektro pop poslastica, je nastala v sodelovanju s CHRNS-jem oz. Urbanom Kraljem, vokale pa je posnela skupaj z Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom, ki sta te tudi odlično prečesala in uredila. »Za take hude komade si lahko privoščimo samo točno intonacijo in seksi interpretacijo, nič manj!« še razloži Stella.

Kot smo že vajeni pri tej navihani mladi umetnici, je vsaka skladba izdana z določenim namenom – včasih kot rojstnodnevno darilo sebi, drugič kot darilo prijateljici JOSEFINI (Daljnogled) in tokrat … tokrat v slovo. No, na srečo le kratko. Stella namreč v teh dneh pridno pakira za svoj študijski odhod v tujino: »To je moja poslovilna pesem, saj čez en mesec »šibam« za eno leto študirat na Japonsko! Woo! A vseeno bom tudi takrat izdajala še naprej, čeprav fizično ne bom v Sloveniji. Me prav zanima, kakšen učinek bo novo okolje imelo tudi na moje ustvarjanje. Pustimo se presenetit (smeh)«.

VIDEOSPOT – KO TOKSIČNOST DOBI BARVO

Skladbi tudi tokrat prilaga videospot, delo Roka Mlinarja, v kateri igralki na svojevrsten način predstavita ne-barvitost toksičnosti odnosa. Režijo sta prevzeli kar Stella in njena sestrična Zala Gazvoda, ki pa jo lahko skupaj s Tajo Škrabl vidimo tudi v glavni vlogi.

»O vsebini videospota skoraj raje ne bi razlagala. Po mojem se ga da interpretirat na več načinov in res me zanima, kaj bi si vsak sam mislil. Rekla bom samo, da govori o neuravnovešenem odnosu. Tako da, če želiš z mano razglabljati o pomenu sive barve in rožnatega dežnika, piši na @stella_spela na instagramu! (smeh)«

----------------------------------------------------- 

STELLA ONLINE:

➤ FB: https://www.facebook.com/stella.spela/

➤ IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij