Novice

RAZHOD LEGENDARNE SKUPINE VICTORY

Objavljeno:

RAZHOD LEGENDARNE SKUPINE VICTORY

Po 35 letih nepozabnih glasbenih trenutkov, se razhaja legendarna skupina VICTORY. Od njih se namreč poslavlja eden od ustanovnih članov, Miki Vlahovič, ki trenutno intenzivno dela na svoji vedno bolj uspešni solo karieri. Razhod, kot poudarjajo, je prijateljski, drug drugemu pa želijo obilo uspehov v prihodnjih glasbenih podvigih.

Miki, ki je nedavno predstavil uspešno skladbo "NAJ TAMBURAŠI ZAIGRAJO", se od skupine poslavlja z globokim spoštovanjem do preteklosti in veseljem do prihodnosti.

"Fantom želim iskreno vse najboljše v prihodnosti in vsekakor še veliko glasbenih uspehov. Skupaj smo ustvarjali kar 35 let! Prebedeli smo neštete noči, ustvarjali nepozabne zabave in hvaležen sem za vse to. Sedaj čutim, da moram iti po novi poti, se bolj posvetiti solo karieri in vesel sem, da me pri tem tudi oni podpirajo. In ja, še vedno ostajamo prijatelji!"

Miki Vlahovič je v zadnjih letih kot solo izvajalec predstavil že veliko odličnih skladb, kot so "Ostala si", "Metulj", "Še vedno sva ista" in "Do neba", pred slabim mesecem pa izdal svoj novi glasbeni izdelek "Naj tamburaši zaigrajo", katerega videospot danes šteje že več kot 100 000 ogledov na YouTubu.

»Odločil sem se za novo pot in mislim, da je prava. Pred mano je razburljivo novo glasbeno poglavje, katerega se neizmerno veselim.« - Miki.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij