Novice

Primorska skupina vit@vox, ki je v poletnih dnevih predstavila debitantski singl 'Malo nad oblaki' predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Ravno obratno'.

Objavljeno:

Skladba govori o tem, da na zvezo ne smemo vedno gledati le z ene plati, temveč moramo včasih stopiti tudi v čevlje drugega.

"Skozi optimistično besedilo smo želeli dekle prikazati kot močno in samozavestno. Kljub temu, da ji je hudo, na vse skupaj gleda z optimizmom in se sprašuje, kako bi se druga oseba počutila, če bi stala na njenem mestu," so o sporočilu skladbe in videospota, ki je bil posnet pod režisersko taktirko Daniela Škerjanca.

Avtor skladbe je priljubljen Alex Volasko, avtor številnih uspešnic in prejemnik prestižnih glasbenih nagrad, od jeseni pa ga lahko spremljamo v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Skupina Vit@vox so vokalistka Vita Jordan, basist Željko Bajlović – Bajlo, kitarista Mitja Lončarek in Silvo Čelhar, bobnar Ado Krpan, klaviaturist Simon Kogovšek, in pa Jordan Škerjanc.

Pesem 'Ravno obratno' na digitalnih platformah: https://backl.ink/104778421

Skupina vit@vox na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij