Novice

OČE IN SIN ZDRUŽILA MOČI!

Objavljeno:

Čas je za etno! Mišo in Dominik Kontrec predstavljata novo skupno skladbo MA VOLI GA, v kateri se gypsy stil sreča s pop rockom. Skladbi prilagata tudi videospot.

Miša Kontreca se zagotovo vsi še kako dobro spominjamo kot del etno skupine LANGA, ki nas je svojčas navduševala s svojo glasbo in prezenco. Prav tako smo ga lahko gledali v oddaji Big Brother Slavnih in Znan obraz ima svoj glas. A med tem ko je Mišo nekoč oder delil z bratom, tokrat glasbeno pot nadaljuje s sinom Dominikom. Z njim sta pred leti izdala prvo skupno skladbo Od Prekmurja do Balkana, danes pa skupno glasbeno pot nadaljujeta z novo etno poslastico MA VOLI GA.

»Obstajajo glasbene družine in prave družine, midva s sinom pa sva oboje, kar je redkost. Izjemno ponosen sem na Dominika; kot oče si ne bi mogel želeti boljšega sina.«

MA VOLI GA, katere avtor je v celoti Mišo Kontrec, prepleta njun prepoznavni gypsy stil s pop rockom, kar ustvari kombinacijo, ki poslušalca vsekakor ne pusti ravnodušnega. Čeprav skladba buhti od energije, je njeno besedilo kritika trenutnega stanja v svetu in hkrati opomnik, kako enostavno in lepo je bilo nekoč življenje.

"Ma voli ga, če ti toliko da; ma boli ga, saj ni nič njegovega."

Skladbi prilagata tudi videospot, ki sta ga z ekipo posnela v Murski Soboti in na njuni domači prekmurski ravnici. Kot smo izvedeli, so morali video zaradi neljubega incidenta snemati kar dvakrat:

»Nesla nas je nepazljivost. Za nami je bil že cel dan snemanja in nad posnetim smo bili navdušeni … a kaj ko smo nato ugotovili, da je bila ves čas na kameri drobna smet, ki je uničila vse kadre. Katastrofa. Ampak kaj naj. Splanirali smo nov snemalni dan in zadevo speljali do konca …. tokrat s ČISTO kamero.(smeh) Imeli smo srečo, da smo v prvo snemali dovolj zgodaj« sta za konec še dodala.

Vabljeni k ogledu in poslušanju njune skladbe MA VOLI GA!

--------------------------------------------------

Mišo Kontrec ONLINE:

FB1: https://www.facebook.com/somimiso.kontrec

FB2: https://www.facebook.com/miso.kontrec.9

IG: https://www.instagram.com/misokontrec/

 

Dominik Kontrec ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/dominik.kontrec

IG: https://www.instagram.com/dkontrec/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij