Novice

NINO OŠLAK poskrbel za veliko presenečenje!

Objavljeno:

Nino Ošlak po lanskoletnem hitu KO SI Z MANO, v jesen vstopa z novo energijo in vročo latino dance skladbo ZA OBA. Tej prilaga tudi videospot, tokrat že 17. v njegovi glasbeni karieri, v katerem nas je pričakalo veliko presenečenje.

ZA OBA na digitalnih platformah:

https://bfan.link/za-oba

Nino Ošlak, akademski glasbenik, pevec in avtor, je v zadnjem desetletju spisal številne hite tako zase kot svoje glasbene kolege ter tako neštetokrat dokazal, da se odlično znajde v različnih glasbenih žanrih. Preteklo leto smo lahko na radijskih valovih poslušali njegovo zadnjo uspešnico KO SI Z MANO, ki je med drugim pristala tudi na lestvici največkrat predvajanih slovenskih skladb. Tej je nato dodal DeeJay time remix, kasneje pa jo s pomočjo skupine Bassless izvedel tudi v a cappella verziji.

Sedaj je prišel čas za nekaj novega. Čas je za skladbo, v kateri se plesna glasba preplete z vročimi latino ritmi in nas popeljejo nazaj v poletje. Čas je ZA OBA.

Tako glasbo kot besedilo nove pesmi je napisal Nino sam, pri snemanju v studiu pa sodeloval s svojo dobro uigrano glasbeno ekipo in producentom Francijem Zabukovcem. A kot pravi sam, sta se zvok in slika v umetnosti že od nekdaj zelo prepletala, danes pa je tega sodelovanja med ustvarjalci še več: »Sam, osebno verjamem, da je glasba tisto prvo, kar poslušalec doživi, sliši, občuti. Ne bom pa zanikal, da je danes tudi slika oziroma video tisto, kar včasih pritegne pozornost. Pri nastajanju videospota sem tokrat šel res z roko v roki z besedilom pesmi. Kar pojem, živim tudi skozi video zgodbo«.

Videospot režiserja Nika Kara, v katerem poleg Nina glavno vlogo 'odpleše' tudi odlična Živa Krajnik (plesalka in učiteljica plesa), smo si lahko premierno ogledali že včeraj … v njem pa je Nino poskrbel za veliko presenečenje.

Kaj vse smo pripravljeni narediti za ljubezen? Ne le zase, ampak za oba? Spremembe, o katerih prepeva, tokrat nazorno prikaže s spreminjanjem lastnega videza, imidža in tako spremembo samega sebe.

»Tattoo čez mojo celo levo roko je del nastopa, imidža v videu. 'So karte se zložile' je verz, v katerem pojem o tem, da se nam v življenju včasih zgodijo neke stvari, se poklopijo. V ljubezni ali pa drugih odnosih, prijateljskih, v službi. Zdi se mi, da ljudje večkrat te spremembe radi pokažemo tudi na zunaj; spremenimo stil oblačenja, frizuro, si umislimo tattoo, nov motor...« še ob izidu pove Nino.

Vprašanje, ki ostaja je tako sledeče: se je spremenil zavoljo ljubezni ali je »ljubezen« spremenila njega.

Presodite sami.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nino Ošlak ONLINE:

WEB: www.nino.si

IG: www.instagram.com/Nino.Oslak

FB: https://www.facebook.com/Nino.Oslak.Official/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij