Novice

Nina Badrić pred prazniki predstavlja novo pesem 'Ratujem s tugom'

Objavljeno:

Nina Badrić pred prazniki predstavlja novo pesem 'Ratujem s tugom'

Čez natanko tri mesece bo hrvaška glasbena diva nastopila na velikem koncertu v zagrebški Areni. To bo za Nino Badrić prvi koncert v tako impozantnem koncertnem prostoru.

'Ratujem s tugom' je močna balada, pod katero se tudi tokrat podpisuje Ante Pecotić, s katerim je Nina že sodelovala pri uspešnici 'Rekao si'.

»V pesem sem se popolnoma zaljubila že ob prvem poslušanju. Ima močno življenjsko energijo in verjamem, da se bo marsikdo ob poslušanju prepoznal,« je povedala Nina in še dodala: »Moji poslušalci, moji dragi prijatelji imajo točno tri mesece časa, da se naučijo besedilo, tako jo bomo na koncertu v Zagrebu skupaj zapeli v živo. Ob novi skladbi in vseh čudovitih glasbenih trenutkih, ki so se nabrali v mojih 25-tih letih ustvarjanja bomo praznovali naše prijateljstvo. Komaj čakam. Ta koncert mi zelo veliko pomeni prav zato, ker se bomo vsi skupaj zbrali v tako veliki dvorani – čudovita publika, prvovrstni sodelavci, virtuozni glasbeniki s katerimi sem odraščala in se razvijala. Čaka nas čaroben večer,« je še povedala pevka z edinstveno barvo glasu v regiji.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij