Novice

NIČ NE USTAVI ME!

Objavljeno:

SENDI tokrat v podporo ženskam!

Po vrnitvi na slovensko pop sceno, Sendi predstavlja že drugo skladbo tega leta! 'Nič ne ustavi me' ohranja njen značilni elektro pop 'vibe', besedilo pa naslavlja ženske, ki se v življenju ne predajo tako zlahka.

 

NIČ NE USTAVI ME na digitalnih platformah:

https://bfan.link/nic-ne-ustavi-me


'Nič ne ustavi me!' v novi skladbi prepeva Sendi, ki se je po večletnem muziciranju z jazzisti letos vrnila na slovensko pop sceno. Po uspehu zadnje 'Zbudi se' glasbeno pot nadaljuje z isto ekipo, navdih pa črpa iz bogate zakladnice dance in elektro pop glasbe.

Besedilo skladbe 'Nič ne ustavi me' je Sandra Klemm – Sendi spisala sama, pri tem pa izhajala iz izkušenj lastnega življenja. »Vsak ima nek svoj proces dela, o tem ni dvoma. Jaz iztočnice za nove zgodbe najdem v svojem življenju. Od tam baziram, kar pa je tudi lažje za samo interpretacija. Mislim, da se večina strinja, da pesem začutiš povsem drugače, če jo soustvarjaš. Veš točno, o čem pišeš, o čem poješ« razloži.

Ko je zgodba spisana, tej nato z ekipo doda glasbo. Tudi tokrat je glasbeni del zaupala utečenemu glasbeno – produkcijskemu tandemu – Kevinu Koradinu in Cliffordu Goilu, s katerima je že sodelovala pri 'Zbudi se'.

Sendi v novi skladbi naslavlja vse ženske, ki jih v življenju nič ne ustavi. Kot pravi: »Ženske se moramo v tem svetu velikokrat močno boriti. Vem, ker sem se morala boriti tudi sama. Treba je vztrajat, tudi ko ti ves svet meče polena pod noge in se počutiš popolnoma sam. Treba je verjeti vase, v svojo moč in enostavno riniti dalje. Seveda s tem ne mislim samo na svet glasbe, ampak nasploh. Vsaka bije svojo bitko na svojem terenu. Naj bo torej to skladba, ki slavi vse neomajne ženske. Vse odločne, močne posameznice, ki jih v življenju nič ne ustavi!«

Po svoje bi tako lahko rekli, da sta njeni novi skladbi med sabo prepleteni. Med tem ko nas prva spodbuja, da se predramimo, naredimo spremembe in končno življenje tudi zaživimo, nas druga spodbuja k odločnem delovanju ter veri vase. »Vse je mogoče …« še zaključi.

---------------------------------------------------------------------------------------------

SENDI ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/sandra.klemm.900

IG: https://www.instagram.com/sandra.klemm.900/

WEB: http://www.sendi.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij