Novice

NATALIJA VERBOTEN Z NOVIM BOŽIČNIM VIDEOSPOTOM

Objavljeno:

Kar 15 let je že minilo odkar smo na radijskih postajal lahko prvič slišali BODI TI MOJ BOŽIČEK, Natalije Verboten, ki je v hipu postala božična uspešnica.

A čeprav je bila pesem že izdana, vseeno nikoli ni bila pospremljena s pravim prazničnim videospotom, kar pa se je Natalija na pobudo njenih sinov odločila storiti sedaj.

»Pesem 'BODI TI MOJ BOŽIČEK' je pri nas doma vsako leto pred prazniki ena izmed najbolj predvajanih, ker jo oba sinova obožujeta. Kar nekaj let zapored sta me spraševala, zakaj nismo posneli videospota in zato sem se jeseni odločila, da bo letos, ko mineva 15 let od izida, skladba dobila novo zvokovno podobo ter tudi več kot zasluženi videospot. K sodelovanju smo povabili odlične slovenske glasbenike ter ustvarjalce in upam, da vam bo ta pozitivna, poskočna, vesela pesem lepšala decembrske dni in vam ogrela tako dušo kot srce!«

V videospotu, ki je delo produkcijske ekipe KARO media (Niko Karo, Jan Vasiljević), so se Nataliji Verboten pridružili simpatični škratki (plesalci plesne šole Sebastian), s svojo pojavo pa nas je razveseli tudi Božiček!

»V veselje mi je bilo sodelovati s temi mojimi plesnimi škratki, ki so res veliki profesionalci. Z njimi smo kadre posneli celo hitreje, kot smo planirali, ves čas pa se tudi zelo zabavali. Priznam, tako kot sem se tisti dan nasmejala in naplesala, se že dolgo nisem! Tako zavzeto smo plesali, da sem na koncu pristala na zadnji plati (smeh) in vse je bilo seveda tudi posneto. Lahko si predstavljate, da smo se na moj račun kar dobro nasmejali,« v smehu za konec še doda Natalija.

------------------------------------------------------------------------------------------------

NATALIJA VERBOTEN ONLINE:

Facebook: https://www.facebook.com/NatalijaVerboten

Instagram: https://www.instagram.com/natalijaverboten/

Uradna spletna stran: http://www.natalijaverboten.com/

Natalijin kotiček: Trgovina - Natalijin kotiček: https://natalijinkoticek.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij