Novice

Mlada glasbenica Ella Roš predstavlja avtorsko pesem ‘Vse kar je bilo’

Objavljeno:

Ella Roš je pevka in avtorica, ki že od malih nog piše svoje pesmi. Čeprav ni nikoli obiskovala glasbene šole, je vedno ustvarjala melodije in pisala svoja besedila, navdih pa je iskala skozi dogodke v svojem življenju.

Sprva je pela v zasedbi s katero so preigravali priredbe znanih pesmi, v letu 2018 pa je z glasbenikom Alexom Volaskom, ki se podpisuje pod aranžma skladbe, posnela svojo prvo avtorsko pesem Vse kar je bilo.

Ella zase pravi, da je po duši rokerica, želi pa si ustvarjati predvsem moderno in nekoliko močnejšo glasbo. Predstaviti želi besedila z globljim pomenom, poslušalca želi napolniti z energijo in ga dvigniti na noge. 

V svojih skladbah opisuje osebne izkušnje. “Sporočilo pesmi je romantično. Želela sem povedati, da sama čustva za odnos niso dovolj in je prav, da privoščimo srečo drugemu čeprav to pomeni prekinitev skupne poti,” je o novi skaldbi povedala Ella.

 

Ella Roš na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij