Novice

MELANHOLIJA pod vprašaj postavlja naše vrednote

Objavljeno:

SAMANTHA MAYA z dolgo pričakovano skladbo MELANHOLIJA pod vprašaj postavlja naše vrednote

Samantha Maya po kreativnem premoru predstavlja novo skladbo MELANHOLIJA, s katero napoveduje izid večjega projekta. Skladbi prilaga tudi videospot, v katerem na nagajiv način prikaže pomembno sporočilo pesmi.

 

MELANHOLIJA: 

https://bfan.link/melanholija

Samantha Maya nas je zopet popeljala k razmisleku. Z delom verza, ki pravi »Od kdaj se slika profila tretira kot vrlina?« zajame bistvo, ki ga želi v novem glasbene izdelku predstaviti. Besedilo je njen poklon filozofiji, katere študij je zaključila prejšnje leto.

Imam občutek, da je danes bolj važno vse kar je fizično in da ljudje več dajejo na izgradnjo svojega videza, kot da bi se obremenjevali s svojo dušo ali pa nadgrajevali svoje znanje ter kompetence. S pesmijo nagovarjam, da smo vrline obrnili na glavo, zato pa smo nostalgični po starih časih.« Podobno sporočilo mlada pevka obravnava v svoji diplomi, kjer raziskuje porast pojava melanholije in z njo povezanih duševnih stanj skozi zgodovino – prav to naj bi bila njena inspiracija za besedilo.

Skladbi prilaga tudi videospot, delo scenaristov Jake Florjančiča in Laetitie Pohl, v katerem na svojevrsten način prikaže omenjeno tematiko.

  

V POMLAD Z NOVIM ALBUMOM!

Kot smo izvedeli, je bil izid Melanholije prvotno planiran ob koncu prejšnjega leta, a se je z njim odločila počakati zaradi pomembne novice. Z njim namreč napoveduje prihod albuma, katerega naslov naj zaenkrat še ostane skrivnost!

Spomnimo, Samantha Maya je leta 2020 izdala EP z naslovom Venera. Na njem lahko najdemo 5 skladb: Venera, Glas, Dotik, Na drugi strani in Do neba.

ALBUM V CELOTI:

https://bfan.link/venera-1

Tokratni spomladanski album, ki bo med drugim vključeval tudi njeno zadnjo uspešnico ADRENALIN, ustvarja s soavtorjem in producentom Kevinom Koradinom, oba pa poudarjata, da z njim prihaja tudi nov, svež zvok Samanthe Maye.

»Samantha je od izida Venere postala bolj zrela oseba in glasbenica, ki se ne boji raziskovati in ustvarjati tisto, kar čuti. Odkar jo poznam, je želela v svojo glasbo vključiti elemente rock glasbe, ustvariti t.i. bendovski zvok. Tega smo sedaj vključili v prihajajoč album. Vse nove skladbe so zgrajene po 'bandovsekm live principu', pri katerem vse v prvi vrsti bazira na bobnih, basu in kitari.« - Kevin Koradin.


SAMANTHA MAYA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/samanthamayamusic/

IG: https://www.instagram.com/samanthamayaa/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij