Novice

JAN PLESTENJAK z novo skladbo NA VETRU S SEVERA

Objavljeno:

Po velikih uspehih njegovih zadnjih skladb, kot so 'Meni dobro je', 'Zgoraj je nebo' in 'V naju še verjamem', Jan Plestenjak v novo leto vstopa z novo skladbo in videospotom NA VETRU S SEVERA. Gre za že četrti singel z njegovega lanskoletnega 15. albuma 'V naju še verjamem', katerega skladbe bomo lahko v živo slišali na prihajajočem Valentinovem koncertu.

NA VETRU S SEVERA na digitalnih platformah:

https://bfan.link/na-vetru-s-severa

Album 'V naju še verjamem' na digitalnih platformah:

https://bfan.link/v-naju-se-verjamem

 

»Nekdo te je poslal, je vedel, da je prav« v svoji novi skladbi NA VETRU S SEVERA prepeva odlični Jan Plestenjak. Skozi pesem nas poziva, da si dovolimo videti resnico. »Sezujmo čevlje, ki nam jih narekujeta čas in okolje ter si obujmo nekaj, kar je resnično, ne imaginarno. Vse je pred našimi očmi – včasih smo le zaslepljeni in ne vidimo.«

In ravno tu lahko ključno vlogo odigrajo osebe, katerih pogled razširi naša obzorja in nam vrne svobodo.

NA VETRU S SEVERA je tokrat že četrti singel z zadnjega albuma, a hkrati tudi 49. videospot v njegovi glasbeni karieri. Kot nam je zaupal, je bilo to doslej njegovo najljubše snemanje, saj je bila energija z bandom in snemalno ekipo NEO VISUALS neopisljiva. »Po snemanju sem povabil celo ekipo na večerjo in doživel nekaj, po čemer hrepenim že ves ta čas … za sosednjo mizo je namreč sedela skupina, ki je večglasno prepevala slovenske pesmi. Čutil si njihovo ljubezen in predanost. Kako vesel sem, da smo se tako naključno srečali in skupaj zapeli tudi nekaj mojih skladb. Bil je resnično nepozaben večer« nam je še zaupal Jan.

Videospot, v katerem lahko med drugim tudi prvič vidimo njegov nov spremljevalni band, tokrat prikazuje prav posebno zgodbo ljubezni med na videz povsem nekompatibilnim parom. Med tem ko imamo na eni strani fanta, ki je izgubljen v svetu karierizma in samopotrjevanja, spoznamo na drugi preprosto dekle s hribov, ki živi umirjeno življenje. Ravno njuno srečanje je tisto, ki ključno zaznamuje njuno pot ter jima razblini svet iluzij. »Vse kar je v njima tlelo mnogo let, ob srečanju zaplameni. Drug drugemu tako osmislita življenje in prideta do prave resnice, ki jo vsi tako pogosto iščemo«.

Jan Plestenjak se z ekipo te dni tudi intenzivno pripravlja na svoj tradicionalni Valentinov koncert v Stožicah.

"Časi so težki in ne gremo podirat lastnega rekorda, temveč orati led, ki ga je zaradi omejitev naredila dvoletna pavza na koncertnih odrih. To potrebujemo mi in verjamem, da to potrebuje tudi publika. Upam, da nam uspe izpeljati koncert v začetku tega leta. Na tisoče ljudi je že kupilo vstopnice in koncert bo v vsakem primeru izpeljan, tudi če ga bomo morali prestaviti. Ne morem vam povedati, kako zelo vas pogrešam … kako pogrešam nastopanje pred vami in čarovnijo, ki se zgodi ko smo skupaj!"


JANOV SPREMLJEVALNI BAND SESTAVLJAJO:

Zdenko Cotič - Coto

Žan Serčič

Anže Langus Petrović - Dagi

Tine Lustek

Vid Ušeničnik

JAN PLESTENJAK ONLINE

FB: https://www.facebook.com/JanPlestenjak

IG: https://www.instagram.com/janplestenjak/

WEB: http://www.janplestenjak.com/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCfMO7-h6WKBsiv0pFRzSDiw

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij