Novice

JAN PLESTENJAK z novo skladbo DELAM SE, DELAM SE

Objavljeno:

Jan Plestenjak v jesen vstopa z že svojo tretjo skladbo tega leta 'DELAM SE, DELAM SE', ki ima zanj prav poseben pomen. Tej prilaga tudi videospot, v katerem nam tokrat razkrije svoje najbolj priljubljene kotičke domačega Strunjana.

"Nisem brez napak, a bil sem tvoj junak ... vsaj zate bil sem tak" v svoji novi skladbi 'Delam se, delam se' prepeva Jan Plestenjak, avtor glasbe in besedila, ki se te dni s svojo ekipo mudi na koncertih po Sloveniji. Kot nam je zaupal, gre tokrat za pesem, ki tudi zanj nosi velik pomen.

"Nihče ni popoln. Vsi imamo svoje napake, ki se jih zavedamo ali ne. A vedno je tam oseba, ki v nas vidi le dobro in se tega tudi oklene. To je oseba, ki lahko iz nas potegne tisto najboljše, če ji le 'dovolimo' ... ali če povem drugače: ob njih smo lahko najboljša verzija nas samih. Žal se morda prevečkrat delamo, da nam je vseeno - vseeno za vse. A resnica je daleč od tega."

Skladbi prilaga videospot, ki služi kot poklon domačemu Strunjanu, hkrati pa nas opominja, da je Naravo potrebno spoštovati, ne le občudovati.

"V Sloveniji imamo prelepo naravo, žal se tega morda premalokrat zavedamo. Sam se rad sprehajam po Strunjanu, tudi dopuste preživljam po različnih krajih Slovenije. Narava ponuja ogromno in vsekakor je vredna našega spoštovanja. Nikoli nisem razumel, kako se ljudje sprehajajo s slušalkami v ušesih. Žal mi je, da ne uživajo v zvoku vetra, valov in petju ptic v naravi."

V spotu nam priljubljeni umetnik predstavi bisere obale, ponudi vpogled v njegov vsakdan in predstavi ljudi, s katerimi se dnevno tudi srečuje.

Vabljeni k ogledu!

-----------------

JAN PLESTENJAK ONLINE

➤ FB: https://www.facebook.com/JanPlestenjak/

➤ IG: https://www.instagram.com/janplestenjak/

➤ Web: http://www.janplestenjak.com/

➤  Youtube: https://www.youtube.com/user/JanPlestenjakMusic

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij