Novice

Finalistke šova Slovenija ima talent združile moči!

Objavljeno:

Finalistka osme sezone šova Slovenija ima talent Ana Grdadolnik, ki ustvarja pod umetniškim imenom ANNA, predstavlja novo skladbo 'Spomni se kdaj name'. Ob izidu nove pesmi priznava, da je na glasbeni poti naletela že na kar nekaj ovir.

 

S STOLA VRGLA LADA BIZOVIČARJA!

Spomnimo, da se je Anna udeležila prejšnje sezone šova Slovenija ima talent, kjer je prejela Ladov zlati gumb, ob tem pa je žirant od navdušenja padel s stola. "Stati na odru šova Slovenija ima talent je bilo nekaj neverjetnega, vse bi z veseljem še enkrat ponovila. Na začetku je bilo seveda prisotne nekaj treme, ampak je izginila v trenutku, ko sem stopila na oder," pove Anna in doda: "Rada imam izzive in upam, da jih bo na moji glasbeni poti čim več - le tako lahko rasteš in postajaš boljši. Kar se tiče glasbe, sem perfekcionist, pred mano je še dolga pot, ampak verjamem, da se s konsistenco, disciplino in veliko mero ljubezni daleč pride."

 

SODELOVANJE Z LEGENDAMI SLOVENSKE GLASBE

Anna je svojo novo skladbo ustvarila z legendarnim Rokom Lunačkom, pevcem skupine FLIRRT, in producentom Krešimirjem Tomcem.

"Delati in ustvarjati s takšnimi mojstri je zame velik privilegij, pa tudi potrditev, da stopam po pravi poti," pove Anna, ki jo na glasbeni poti najbolj podpira njena družina, za kar je neizmerno hvaležna. "Tako kot življenje tudi glasbeni svet ni vedno lep, hitro sem spoznala, da je lahko marsikdaj tudi krut. Če sem iskrena, ne vem, če bom kdaj lahko imuna na grde komentarje in nevoščljive ljudi, ampak se trudim in verjamem, da bom z izkušnjami pridobila trdo kožo. Je pa zato zelo pomembna podpora tvojih najbližjih, ki ti pomagajo, da ostajaš na realnih tleh in iskren sam do sebe," še doda.

V VIDEOSPOTU NASTOPATA TUDI NEKDANJI "SOTEKMOVALKI"

Pesem govori o spominih, saj so na koncu edino, kar nam ostane.

"Vse mine, le spomini ostanejo. Zato je pomembno, da živimo trenutek in se ne oziramo nazaj," pove Anna.

V videospotu je tako predstavljena zgodba spominov v svetu sanj, kjer baloni simbolizirajo spomine - lepe in včasih malo manj lepe, ki jih nabiramo skozi življenje v različnih časovnih obdobjih.

Plesalki Julija in Suzana, finalistki šova Slovenija ima talent 2021, sta različici iste osebe iz preteklosti in prihodnosti, ki se srečata z Anno, likom sedanjosti. Ko se vse tri združijo, vse spomine, ki so se in se še bodo zgodili, spustijo v neskončnost, v nebo.

 

KDO JE ANNA?

Ana Grdadolnik, ki jo v glasbenem svetu poznamo pod umetniškim imenom Anna, je 19 letna študentka prevajalstva na Filozofski fakulteti, končala pa je tudi nižjo glasbeno šolo iz klavirja.

S petjem se je začela ukvarjati že pri rosnih 10. letih, od takrat pa si pripela tudi neštete nagrade. »Najbolj ponosna sem na osvojen Junior Grand-Prix na Blejskem zlatem mikrofonu 2018, osvojeno prvo mesto v svoji kategoriji na mednarodnem tekmovanju na Malti in prvo mesto na mednarodnem tekmovanju v Makedoniji,« nam zaupa.

Poleg šova Slovenija ima talent, smo jo lahko gledali tudi v oddaji Slovenski pozdrav, kjer je zapela skupaj z Nušo Derenda in kot gostjo na velikem koncertu Jana Plestenjaka v Stožicah.

Tekom svoje glasbene kariere je izdala že 5 skladb: 'Zgodbe', 'Kam', 'Ko sanje oživijo', 'Plešem sama' in novo 'Spomni se kdaj name'.

 

Skladbe lahko slišite tu:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/53hfEZX93gYQWqkGKybt63

Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/anna/1555311057

 

ANNA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/ANNAgrdadolnik

IG: https://www.instagram.com/ana_grdadolnik/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij